Volkswagen avaa täysin uuden oven tuomalla markkinoille ainutlaatuisen Volkswagen T-Roc Cabriolet’in – avoauton, joka on yhdistetty crossoveriin. T-Roc Cabriolet’in konsepti on harvinaislaatuinen: SUV:n korkeampi istuinasento, huomiota herättävä muotoilu ja avoauto. Tämän lisäksi se pitää sisällään viimeisimmän sukupolven infotainment-järjestelmän.

Volkswagen T-Roc Cabriolet’in täysautomaattinen kangaskatto aukeaa vain yhdeksässä sekunnissa. Auton ollessa liikkeessä, katto voidaan avata ja sulkea jopa 30 km/h nopeudessa. T-Roc Cabriolet on 4 268 mm pitkä, 1 811 mm leveä ja 1 522 mm korkea. T-Roc Cabriolet’in akseliväli on 40 mm pidempi (2 630 mm) ja auton pituus puolestaan 34 mm enemmän kuin tavallisessa T-Rocissa. Auton tavaratila on kunnioitettavat 284 litraa ja istuimia on edessä kaksi ja takana kaksi. Kuljettaja ja etumatkustaja istuvat 599 mm tienpinnan yläpuolella ja takamatkustajat puolestaan 616 mm.

Volkswagen T-Roc Cabriolet on varustettu takaistuinten taakse sijoitetulla ympäripyörähdyssuojalla, jota voidaan myös pidentää ja kääntää. Järjestelmä aktivoituu takaistuinten päänsuojien kohdalla ylöspäin vain millisekunneissa, kun tietty etukäteen määritelty sivuttaiskiihtyvyys tai kallistumispiste ylittyy. Tämän lisäksi autossa on vahvistettu tuulilasin reunus ja muita rakenteellisia muutoksia, joilla varmistetaan auton maksimaalinen turvallisuus. 

Suomessa auton sydämenä sykkii Volkswagenin 110 kW:n 1,5-litrainen TSI EVO –bensiinimoottori ja se on saatavilla vain Style-varustelutasolla ja DSG-automaattivaihteistolla varustettuna. Kuljettajaa avustavista järjestelmistä vakiona ovat mm. ympäristönvalvontajärjestelmä Front Assist hätäjarrutustoiminnolla ja  jalankulkijatunnistuksella sekä kaistanpitoavustin Lane Assist.

Vakiovarusteena ovat mm. mukautuva vakionopeudensäädin ACC, Radio Composition 6.5”-näytöllä, nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä, App-Connect älypuhelinliitäntä, avaimeton lukitus ja käynnistys Keyless Access, täysautomaattinen ilmastointi Climatronic, led-ajovalot ja -takavalot, tuulisuoja ja pysäköintitutkat edessä ja takana sekä 17-tuuman vanteet. Lisävarusteina saatavilla on esimerkiksi vetokoukku, polttoainekäyttöinen lisälämmitin, mukautuva alustansäätö DCC, digitaalinen mittaristo Active Info Display ja äänentoistojärjestelmä Beats.

Ainutlaatuinen avoauto – Volkswagen T-Roc Cabriolet

Volkswagen T-Roc Cabriolet erottuu joukosta vaikuttavalla muotoilullaan. Moderni ja tunteita herättävä muotoilu tekee päivänselväksi mistä tässä autossa on kysymys: ajonautinnosta, vapaudesta ja jännityksestä. Silmiinpistävän leveä etuosa, ulkonevat linjat ja jyrkät mittasuhteet yhdistävät vaivattomuuden ja SUV-mallin piirteet. Auto on hiljainen kiitos hienostuneen kangaskaton, jonka kiinnitysmekanismiin on kiinnitetty erityistä huomiota kuten myös erityisesti tätä mallia varten kehitettyihin ikkuna- ja ovieristeisiin. Kangaskatto voidaan avata joko keskikonsolissa sijaitsevasta painikkeesta tai avaimen painikkeesta.    

Ensimmäiset Volkswagen T-Roc Cabriolet’it saapuvat Suomen Volkswagen-jälleenmyyjille loppukeväästä.

Volkswagen T-Roc Cabriolet hinnasto ja lisävarustehinnasto:
http://bit.ly/VolkswagenTRocCabrioletHinnastojaLisävarustehinnasto