Jos ajat firman autolla, oletko ajatellut identifioida sen firmasi mukaisesti? Paketti- ja erilaiset kuorma-autot luonnolllisestikin jo lain mukaan ovat merkattu firman nimiin ja teipit ovat tavalla tai toisella näkyvissä, mutta entä firman muut autot?

Ajatko firman autolla?

Firman työntekijöiden ollessa työmatkalla, asiakkaan luona, autot odottavat pihalla tai jossain lähialueella ja hyvät kertovat autoteippaukset tekevät automaattista markkinointia siinä samalla – tämä on aivan todistettua monen erilaisen alan puitteissa. Hyvä ja yksinkertainenkin autoteippi on edullinen tapa markkinoida yrityksen palveluita. Autoteippaus on liikkuva mainos, ja sen teho on kiistaton. Ammattitaitoisesti suunniteltu ja teipattu auto huomataan taatusti katukuvassa. Yrityksesi auto on edullinen mainospaikka, ja se on päivittäin lukemattomien silmäparien nähtävillä.

Autoon tehtävä teippaus voi ollla hetkellinen kuten show-kiertue teippaus tai pidempiaikainen pelkkä yhteystietoteippaus, joka tapauksessa se ajaa asiansa paremmin kuin silloin kun sitä ei ole lainkaan. Kysymys ei kuitenkaan ole kustannuksista sillä jo reilulla sadalla eurolla saa autoon perus yhteystiedot ja logon näkyville.

Ajatko firman autolla?

Jos katsellaan millaisissa autoissa sitten on normaaliti teippaukset henkilöautopuolella niin selvästi suurin osa niistä on takseja ja erilaisia ravintoloiden kuljetusautoja, mutta myös kaikkien muiden liikkeiden autoissa voisi olla tiedot yrityksestä ja pientä mainosta, mitä yritykseltä voi tilata. Aina kannattaa vaikka kysyä joltain teippaajalta, mitä olisi tarjolla. Lohjalla toimiva mainosteippaamo OmaLogo toimittaa niin pienet kuin isommatkin autoteippaukset. OmaLogon kautta saa nykyään myös autojen yliteippaukset, koska yrityksen naapuriin on tullut alan ammattilainen, joka tekee autojen ikkunatummennokset ja autojen isommat teippaukset – näin kaksi naapuriyritystä täydentävät toisiaan.

Auton suuremmalla yliteippauksella saadaan autosta juuri sen värinen ja näköinen kuin halutaan. Autoteippauksella on myös toinen huomattava etu, maalipinnan suojaaminen kiveniskuilta, katusuolalta ja pieniltä naarmuilta. Autoteippaus saattaa hyvinkin parantaa autosi jälleenmyyntiarvoa.

Ajatko firman autolla?

Yksinkertaisesti autoteippaus vahvistaa brändiäsi ja antaa firmallesi uusia kontakteja joka kerta kun auto on liikenteessä.