Auto 2018:ssa esillä Hyundain uutuusmallisto pienestä suureen, ekoautoista tehomalleihin

Hyundain osastolla 6f48 Auto 2018 -tapahtumassa saa Suomen ensi-iltansa uusi Nexo, joka on Hyundain järjestyksessään toinen polttokennoauto. Tulevaisuuden liikkumista osastolla edustavat myös odotettu uusi täyssähköinen Kona electric ja suosittu Ioniq electric. Hyundai panostaa vahvasti tulevaisuuden päästöttömään liikkumiseen ja tarjoaa jo nyt yhden alan laajimman valikoiman vaihtoehtoisia polttoaineita hyödyntäviä moottoriratkaisuja. Hyundain kattavasta SUV-mallistosta osastolla esillä olevat uutuudet ovat Kona, Tucson ja täysin uusi lippulaivamalli Santa Fe. Lisäksi osastolla voi tutustua i20– ja i30 N -malleihin. Auto 2018 -tapahtumassa koeajettavissa olevat Hyundai-mallit ovat Ioniq electric, ensimmäistä kertaa Suomessa Kona electric, i30 N ja Santa Fe. Kevytautojen koeajoalueella on mukana uudistunut Hyundai i10.

Edistyksellinen Nexo tuo tulevaisuuden Auto 2018 -tapahtumaan

Vetykäyttöinen Hyundai Nexo pitää sisällään markkinoiden kehittyneintä tekniikkaa, kuten valmiuden autonomiseen ajamiseen, älykkäät kuljettajaa avustavat järjestelmät ja luokkansa puhdikkaimmat voimalinjat. Nexo on 4 670 mm pitkä, 1 860 mm leveä, 1 900 mm korkea ja sen akseliväli on 2 790 mm. Tavaratilaa mallissa on 461 litraa. Auton toimintamatkaksi luvataan 666 km (WLTP-mittaustavan mukaan) ja sen tankkaaminen kestää vain viisi minuuttia.

Täysin uusi Santa Fe saa Suomen ensi-iltansa

Hyundai-malliston lippulaivan, Santa Fen, neljännen sukupolven täysin uusi malli saa myös Suomen ensi-iltansa Auto 2018 -tapahtumassa. Uusi malli on 4 770 mm pitkä, 1 890 mm leveä ja sen akseliväli on 2 765 mm. Toisen rivin jalkatilaa on kasvatettu 38 mm ja istuimet ovat 18 mm aiempaa korkeammalla. Auton tavaratilaa on kasvatettu 40 litraa 625 litraan. Osa neljännen sukupolven Santa Fen kehitysstrategiaa oli parantaa auton reagointiherkkyyttä ja ajoneuvon vakautta sekä lisätä mukavuutta ja vähentää sisämelua. Uutuus esittelee myös edistyksellisen nelivetoisen HTRAC-järjestelmän, jossa on Hyundain seuraavan sukupolven nelivetotekniikka. Uutuus yhdistää premium-tason designin ja huippuluokan turvaominaisuudet tavalla, joka osuu vaativampaankin makuun.

Täysin uusi Hyundai Santa Fe sai hinnat 1.11.2018. 200-hevosvoimainen 2,2 CRDI -dieselmoottori on valittavana joko etuvetoisena tai nelivetoisena. Kaikissa malleissa on 8-vaihteinen automaattivaihteisto. Kolmesta varustetasosta – Comfort, Style ja Premium – voi valita tarpeisiin sopivimman kokonaisuuden. Suomen ensimmäiset uudet autot ovat kaikki 7-paikkaisia. Santa Fe -malliston hinnat alkavat 49 990 eurosta (2,2 CRDI 200 hv diesel, 8-vaihteinen automaatti).

Pieni, mutta tilava ja käytännöllinen – uudistunut Hyundai i10

Hyundain pienin malli, A-segmentin i10 on niin ikään uudistunut syksyllä 2018. Käytännöllinen Hyundai i10 on nyt saatavilla automaattivaihteistolla. Uutta ovat myös 7” tieto-viihdejärjestelmä värikosketusnäytöllä sekä uudet sisäväripaketit. Hyundai i10 on aina 5-paikkainen. Tämä kiinnostava kokonaisuus on koeajettavissa Auto 2018 -tapahtuman kevytautojen suljetulla koeajoalueella. i10-malliston hinnat alkavat 12 990 eurosta (i10 1,0 M5).

Markkinoiden paras takuu

Hyundain peruspilareita ovat laatu, kehittyminen ja suorituskyky. Hyundai myöntää korkeiden laatustandardiensa vakuudeksi nyt koko mallistoon markkinoiden parhaan takuun – 7 vuotta ilman kilometrirajaa.