Lapualainen Jussi Kuivakangas, 16, ihaili pienenä poikana kartingia ajavaa sukulaistaan. Sukulaisten innostamana isä osti Jussille Buffo-merkkisen karting-auton Jussin ollessa 4-vuotias. Siitä lähti karting-harrastus, joka on tätä nykyä vienyt nuoren miehen mukanaan.

Menestymisiä kilpailuissakin on jo tullut, kuten vuonna 2014 KF6 aluemestaruussarjan voitto ja Mestareiden kisan 3. sija. Tänä vuonna Jussi voitti X30 Shifter -sarjan Pohjoismaiden mestaruuden.

Jussi kertoo, että lähitulevaisuudessa hänellä on tarkoitus menestyä Suomen ja Viron mestaruussarjoissa. Tärkeitä tulevia kisoja ovat Suomenmestaruuskilpailut KZ2-luokassa ja X30 Super Shifter-luokan maailmanfinaali Le Mansissa, Ranskassa. Kilpailuihin valmistautuessaan Jussi yleensä käyttää koko edeltävän viikonlopun kisaradalla ajamiseen ja kilpailua edeltävinä päivinä on vapaat harjoitukset.

”Opiskelen ensimmäistä vuotta lukiossa ja koulussa on suhtauduttu poissaoloihin hyvin. Rästitehtävätkin on helppo tehdä sähköisten kirjojen ansiosta”, Jussi jatkaa.

Basso sponsoroi Jussi Kuivakangasta rahallisesti ja saa vastineeksi näkyvyyttä.

”Uskomme Jussiin ja haluamme olla mukana tukemassa lupaavaa urheilu-uraa”, kommentoi Basso Building Systemsin toimitusjohtaja Markus Wirtanen.

Basso Building Systems Oy sponsoroi lapualaista kartinglupausta

Basso Building Systems toteuttaa vuosittain satoja pien-, rivi- ja kerrostalokohteita pääkaupunkiseudulle. Asuntotuotannossamme korostuvat omaleimainen suunnittelu sekä paikalla muuratut ja rapatut talot, jotka säilyvät tyylikkäinä ja laadukkaina vuosikymmenestä toiseen. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 28 miljoonaa euroa ja toiminta on kasvussa. http://www.bassotalo.fi/