BMW Pariisin autonäyttelyssä 2018 – kohokohdat

BMW:n jatkuvan tuotekehityksen uusimmat tulokset astuvat parrasvaloihin Pariisin autonäyttelyssä 4.–14.10.2018.

BMW Z4 – ensiesiintyminen näyttelyissä

BMW Z4 M40i First Editionissa on erittäin tehokas kuusisylinterinen moottori (250 kW/340 hv), urheilujousitus, sähkösäätöiset iskunvaimentimet, M Sport -jarrujärjestelmä ja elektronisesti ohjattu M Sport -tasauspyörästö, jotka tekevät ajamisesta nautinnollisen urheilullista. BMW Z4 M40i kiihtyy nollasta sataan vain 4,6 sekunnissa.

BMW 8-sarjan Coupé – ensiesiintyminen näyttelyissä

Uusi BMW 8-sarjan Coupé lisää uuden luvun BMW:n pitkään urheiluautohistoriaan ja tuo ensiluokkaista luksusta muotoiluun ja ajokokemukseen.

BMW X5 – neljännen sukupolven maailman ensiesiintyminen

Uusi BMW X5 on kasvanut mitoiltaan ja sen ajettavuuteen sekä matkustusmukavuuteen vaikuttavaa tekniikkaa on kehitetty entisestään. Dynaamiset ajo-ominaisuudet takaavat ajamisen ilon kaduilla, maanteillä ja merkittyjen reittien ulkopuolellakin.

BMW M5 Competition – maailman ensiesiintyminen

BMW M5 Competition -mallin säväyttävän vahva suorituskyky nostaa sporttisen ylellisyyden uusiin ulottuvuuksiin.

BMW Group

BMW Group on yksi maailman menestyneimmistä autojen ja moottoripyörien valmistajista, jonka brändejä ovat BMW, MINI ja Rolls-Royce ja joka tarjoaa myös rahoitus- ja liikkuvuuspalveluita. BMW Groupilla on 31 tuotantolaitosta 14 eri maassa, ja yhtiön myyntiverkosto kattaa yli 140 maata.

BMW Group myi kaikkiaan noin 2 463 500 autoa ja 164 000 moottoripyörää vuonna 2017. BMW Groupin liikevaihto tilivuonna 2016 oli 94,16 miljardia euroa ja voitto ennen veroja 9,67 miljardia euroa. Vuoden 2016 lopussa yhtiöllä oli yhteensä 124 729 työntekijää.

BMW Groupin menestys pohjautuu pitkäjänteiseen ja vastuulliseen toimintaan. Yhtiö onkin ottanut strategiaansa olennaisina osina ekologisesti ja sosiaalisesti kestävät toimintatavat koko arvoketjussaan, kattavan tuotevastuun ja luonnonvarojen säästämisen.

www.bmwgroup.com
Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup
Twitter: http://twitter.com/BMWGroup
YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview
Google+: http://googleplus.bmwgroup.com