ENNENNÄKEMÄTÖNTÄ MUUNNELTAVUUTTA, AINUTLAATUISTA PERSOONALLISUUTTA JA POIKKEUKSELLISTA MATKUSTUSMUKAVUUTTA 

CITROËN ESITTELEE EUROOPPA-VERSION UUDESTA C5 AIRCROSS SUV :STÄ

Citroën jatkaa näyttävää tuloaan SUV-kokoluokkaan esittelemällä Eurooppa-version uudesta C5 Aircross SUV :stä. Citroënin uusi lippulaiva, uuden sukupolven SUV on vastaus asiakkaiden odotuksiin. Katumaasturin perinteisiin ominaisuuksiin on lisätty vahva persoonallisuus ja korkeatasoinen, kuljettajaa hellivä matkustusmukavuus. Ulkoisia personointimahdollisuuksia uudessa SUV :ssä on peräti 30 erilaista. Citroën C5 Aircross SUV on kokoluokkansa muunneltavin ja mukavin auto, varustettu Citroën Advanced Comfort -ohjelmalla ja Advanced Comfort -istuimilla. Matkustusmukavuus uudessa C5 Aircross SUV :ssä on täysin omaa luokkaansa Citroënille ominaiseen tapaan.

C5 Aircross SUV on muunneltavuudeltaan ennnäkemätön, siinä on kolme erillistä liukuvaa, irrotettavaa ja taittuvaa takaistuinta sekä kokoluokkansa suurin tavaratila, 580 – 720 l.
Tämä moderni, uusi C5 Aircross edustaa kakkostason autonomista ajamista ja on varustettavissa 20 erilaisella ajoavustinjärjestelmällä mukaanlukien Highway Driver Assist –järjestelmä, adaptiivinen vakionopeudensäädin Stop and Go :lla sekä aktiivinen kaistavahti. Auto yhdistyy vaivattomasti tämän päivän mobiiliin teknologiaan muun muassa Mirror Screen –toimintojen (Apple CarPlay™ Android Auto ja MirrorLink® -valmiudet), langattoman älypuhelimen latauksen sekä Citroën Connected Cam® -tuulilasikameran kautta. Haasteelisessa maastossa ja kelissä ajamiseen tuo apua Grip Control – ja Hill Assist Descent –järjestelmät.

C5 Aircross SUV, joka valmistetaan Ranskassa Rennes-La Janais’n tehtailla, tullaan lanseeraamaan Euroopassa ja muualla maailmassa vuoden 2018 lopulla. Vuoden 2019 lopulla markkinoille tulee C5 Aircross Plug-In PHEV, ensimmäinen plug-in hybridi Citroën-mallistossa.

Citroën Aircross -malliston autot, C3 Aircross, Kiinan markkinoille lanseerattu C5 Aircross sekä huhtikuussa 2018 Pekingin autonäyttelyssä julkistettu C4 Aircross viitoittavat tietä Citroënin vahvalle panostukselle SUV-markkinoihin.  C3 Aircrossia on myyty peräti 80.000 kpl ja C5 Aircrossin Kiina-versiota 40.000 kpl. Nyt on C5 Aircrossin Eurooppa-version vuoro tulla valoittamaan markkinat.

Citroënilla on kuunneltu tarkasti asiakkaiden ajatuksia ja  odotuksia tuloksena uuden sukupolven SUV, jossa katumaasturin perinteisiin ominaisuuksiin on lisätty vahvaa persoonallisuutta ja ennenkokematonta matkustusmukavuutta. SUV-kokoluokka on jatkanut kaikkialla kasvuaan edustaen tällä hetkellä jo lähes neljännestä uusien autojen myyynnistä. SUV on vastaus asiakkaiden odotuksiin, kun auton halutaan viestivän vapauden tunnetta ja vahvuutta, ominaisuuksia, jotka konkretisoituvat isokokoisina pyörinä, korkeana istuma-asentona, vahvana muotoiluna ja tunteena, että auto hallitsee tietä.

 

UUSI C5 AIRCROSS SUV : AINUTLAATUINEN PERSOONALLISUUS OMASSA KOKOLUOKASSAAN

Uusi C5 Aircross viestii vahvaa persoonallisuutta ja vakuuttavaa energisyyttä. Tämä 4,50 m pituinen vankka ja lihaksikas SUV on varustettu persoonallisilla, vahvan graafisilla yksityiskohdilla, kuten Airbump-kolhusuojilla, suurikokoisilla pyörillä, joiden läpimitta on 720 mm, 230 mm maavaralla ja  muista erottuvilla kattokaiteilla. Matkustamo on tilava, se suorastaan kylpee valossa suurikokoisen avattavan panoraamakattonsa sekä laajojen ikkunapintojensa ansiosta.  Pitkänomaisesti muotoiltu kojelauta, suurikokoinen keskikonsoli ja lämpimät sisustusmateriaalit korostavat matkustamon viihtyvyyttä. Matkustamossa on panostettu mukavuuden tunteeseen sohvamaisine istuimineen. Korkean istuma-asennon ansiosta kuljettajalle välittyy vaikutelma tien täydellisestä hallinnasta.
Uusimpien Citroën-mallien tapaan myös C5 Aircross on laajasti personoitavissa. Tarjolla on 30 eri väriyhdistelmää, seitsemän eri ulkoväriä, kaksisävyinen musta katto, kolme eri Color Pack -värivaihtoehtoa etupuskuria, Airbump-kolhusuojia etuovien alaosassa sekä kattokaiteiden alapuolta koristamaan. Tarjolla on myös viisi eri matkustamotunnelmaa toisiinsa sointuvine väreineen ja materiaaleineen sekä lämpöä tuova trendikäs « casual chic » -tyyli.

 

UUSI C5 AIRCROSS SUV : KOKOLUOKKANSA MUKAVIN JA MUUNNELTAVIN SUV

Uusi C5 Aircross on mukavuutta ja sisätilojen avaruutta korostavan Citroën Advanced Comfort® -ohjelman edustaja. Sisätilat ovat harvinaisen väljät ja matkustusmukavuus huippuluokkaa. Uusi C5 Aircross on varustettu uudella « Progressive Hydraulic CushionsTM » -jousitusjärjestelmällä, joka parantaa entisestään ajomukavuutta Citroënin perinteitä kunnioittaen. Uusien Advanced Comfort –istuimien, viimeitellyn äänenvaimennuksen sekä toimivien säilytyratkaisujen ansiosta matkustusmukavuus on huippuunsa viety.  Uusi C5 Aircross SUV kuin kutsuu matkantekoon. Uuden C5 Aircross SUV :n munneltavuus on poikkeuksellista kolmen erillisen, liukuvan ja taittuvan takaistuimen sekä kokoluokkansa suurimman tavaratilan ansiosta (580 – 720 l).

 

UUSI C5 AIRCROSS SUV : UUDEN SUKUPOLVEN MODERNI HIG-TECH SUV

Ajan hengen mukaisesti C5 Aircross SUV :n kojelaudan modernia ilmettä korostaa 8’’ suuruinen HD-kosketusnäyttö sekä 12,3’’ suuruinen TFT digimittaristo. Uusi C5 Aircross SUV on varustettu 20 viimeisimmän sukupolven ajoavustinjärjestelmällä – kuten Highway Driver Assist, tason II autonominen ajojärjestelmä – sekä kuudella eri yhteydenpitoteknologialla – kuten älypuhelimen langaton lataus tai ConnectedCAM Citroën.

Voimanlähteeksi voi valita polttoainetaloudellisen ja suorituskykyisen bensiini- tai dieselmoottorin (130 – 180 hv) sekä uuden 8-portaisen automaattivaihteiston.

C5 Aircross Plug-In, joka tulee markkinoille vuoden 2019 lopulla, on ensimmäinen Plug-in hybriditeknologialla (PHEV) varustettu Citroën.

 

« Olen erittäin ylpeä voidessani esitellä uuden C5 Aircross SUV :n, joka tulee myyntiin 92 maassa eri puolilla maailmaa. Tämä uuden sukupolven SUV täydentää hienosti vastikään uudistunutta Citroën-mallistoa korostaen brändi-identiteettiämme, jonka keskeiset tekijät ovat design, mukavuus ja muunneltavuus. Uusi C5 Aircross SUV on Citroënin uusi lippulaiva ja kansainvälisen kasvumme avaintekijä. »

Linda Jackson, Citroën CEO.

 

UUSI CITROËN C5 AIRCROSS SUV PÄHKINÄNKUORESSA

  • Ainutlaatuinen 100% SUV, niin vahvan muotoilunsa kuin isokoisten renkaittensa ansiosta. Katumaasturin ominaisuuksiin on lisätty vahva persoonallisuus ja korkeatasoinen matkustusmukavuus sekä ennennäkemätön muunneltavuus.
  • Kokoluokkansa mukavin ja muunneltavin SUV, Citroën Advanced Comfort -ohjelman edustaja, Progressive Hydraulic Cushions -jousitusjärjestelmä, Advanced Comfort -istuimet, kolme erillistä, liukuvaa ja taittuvaa istuinta. Kokoluokkansa suurin tavaratila.
  • Uuden sukupolven high-tech SUV, 20 eri ajoavustinjärjestelmää, mm Highway Driving Assist – askel kohti autonomista ajamista – sekä monta yhdistettävyystoimintoa

 

TEKNISET TIEDOT

Pituus  4,50 m
Leveys  1,84 m
Korkeus  1,67 m
Akseliväli  2,73 m
Maavara  230 mm
Pyörien läpimitta  720 mm
Tavaratilan suuruus  580 – 720 l ja suurimmillaan 1630 l kun istuimet on taitettu alas