Ensimmäinen "teaserkuva" Fordin täysin uudesta täyssähköautosta julki

Ford julkisti tänään ensimmäisen ”teaserkuvan” yhtiön uudesta, Mustangin inspiroimasta täyssähköautosta.

Auto on ensimmäinen malli Fordin Team Edisonilta, joka on perustettu kehittämään sähköautoja maailmanlaajuisesti.

Darren Palmer johtaa globaalisti Ford Team Edisonia, joka on sähköautoihin keskittyvä, eri toiminnat yhdistävä yksikkö. Tiimi toimii uusissa toimitiloissa Detroitin keskustassa, ja se on saanut valtuudet työskennellä täysin erilaisella ja innovatiivisella tavalla kehittääkseen sähköautoja eksponentiaalisesti kiihtyvälle markkinalle.

Team Edison on saanut tehtäväkseen toimia nopeasti ja keksiä yhdessä nopeita ratkaisuja sekä yleisiin ongelmiin että jokaiselle markkina-alueelle ominaisiin haasteisiin. Tiimin kaikki työntekijät työskentelevät “samalla viivalla”, mikä rohkaisee antamaan ja saamaan ideoita eri näkökulmista. Team Edisonilla on myös uudenlainen, raikas tapa kehittää prototyyppejä. Epätarkempien ja nopeammin kehitettävien – jopa pahvista valmistettavien –  prototyyppien käyttö mahdollistaa joustavamman tavan oppia uutta ja monistaa ideoita sekä tuottaa aidosti vaistonvaraisia ja innovatiivisia muotoiluratkaisuja.

“Asiakkaat suuntaavat katseensa tulevaisuuteen hankkiessaan sähköauton, ja meidän tiimimme keskittyy sataprosenttisesti heidän rakastamiensa autojen lisäksi myös virheettömästi toimivan sähköautoekosysteemin luomiseen, ” Palmer toteaa.

Fordin täysin uusi, Mustangin inspiroima täyssähköauto tulee markkinoille vuonna 2020. Auton toimintasäde on noin 480 kilometriä (300 mailia). Ford investoi 11 miljardia dollaria (9,5 miljardia euroa) tuottaakseen vuoden 2022 loppuun mennessä maailmanlaajuisesti 40 sähköauton malliston, joista 16 on täyssähkömalleja

Lue lisää Darren Palmerista ja Team Edisonista täältä.