Formula 3 -kuljettaja Simo Laaksonen ja AVARN Security jatkavat yhteistyötä

Simo Laaksonen on yksi tämän hetken vahvimmista kotimaisista formulalupauksista. Laaksosen ja AVARN Securityn yhteistyö alkoi viime vuonna, kun Laaksonen aloitti GP3-sarjassa. Tällä kaudella Laaksonen jatkaa uudistuneessa Formula 3-sarjassa ja uudessa tiimissä.

– On hienoa, että voimme olla mukana tukemassa nuorta lahjakasta urheilijaa. Toivotamme Simolle onnea uuteen kauteen. Tulee olemaan jännittävää seurata Simon kautta uudistuneessa F3-sarjassa ja uudessa tiimissä, AVARN Securityn toimitusjohtaja Juha Murtopuro sanoo.

Yhteistyön kautta AVARN Security tulee näkymään Laaksosen varusteissa ja vastaavasti Laaksonen osallistuu AVARN Securityn tapahtumiin. Lisäksi huhtikuussa valitut vuoden avarnilaiset pääsevät tutustumaan Formula kolmosten maailmaan Unkarin Hungaroringin testiajoissa.

– Olen iloinen, että AVARN Security jatkaa osana kumppaniverkostoani! Yhteistyö on luontevaa, kun meillä kummallakin on samanlaiset tavoitteet, eli olla alamme parhaita. Pidän AVARN Securityn tavasta pitää henkilökunnastaan hyvää huolta. Osaan heistä tutustuin viime keväänä Barcelonan testeissä ja nyt pääsen esittelemään vuoden avarnilaisille uuden tiimini kalustoa Hungaroringillä, Laaksonen kertoo.

Tänä vuonna GP3-sarja yhdistyi FIA Formula 3 -sarjaksi ja se on kuljettajille vahva ponnahduslauta kohti Formula 1-luokkaa. Laaksonen vaihtoi myös tiimiä ja ajaa tämän kauden hollantilaisen MP Motorsportin kuljettajana.

Formula 3 kaudella kilpaillaan kahdeksana kisaviikonloppuna, jotka ajetaan Formula 1-kilpailujen yhteydessä. Ensimmäinen kilpailu ajetaan Barcelonassa 10.–12. toukokuuta. www.simolaaksonen.com