Volkswagen Golf keräsi eniten katseita verkkosivuilla

Käytettyihin autoihin erikoistuneen Kamuxin verkkosivuilla käytiin huhtikuussa ahkerasti tutkailemassa autoja. Ylivoimaisesti eniten kiinnostusta herätti Volkswagen Golf, ja sen perässä seurasivat isompikoppainen Mercedes-Benz E ja pienempi C -malli.

Auton vaihtoa suunnittelevat hakivat tuntumaa menopeleihin Kamuxin verkkosivuille huhtikuussa yli 200 000 kertaa.

‒ Meillä ei näy autokaupassa kovin suuria vaihteluja eri kuukausien välillä. Kamux.fi sivuilla kyllä näkyy, että nyt moni miettii auton vaihtoa kesää vasten. Kesällä liikutaan enemmän ja menopelin halutaan sopivan omaan tarpeeseen, oli se sitten auton käyttö harrastuksessa, mökkeilyssä tai lomamatkailussa. Kiireisemmät saattavat jättää autonsa vaihdon taas kesälomalleen, jolloin on enemmän aikaa käydä vertailemassa ja koeajamassa autoja, kertoo Kamuxin maajohtaja Jussi Mäkinen.

Suosituilta merkeiltä suuret valikoimat

Kamux.fi-sivulla katsotuimpien autojen kärkeä piti suvereenisti Volkswagen Golf lähes 11 000 katselukerralla. Muutaman automitan päässä tulleet Mercedes-Benz E ja C-mallit saivat lähes yhtä paljon kiinnostusta, ja niiden perässä taas Audi A4 ja A7.

‒ Näiden TOP 10 automallien suuret katsojamäärät selittyvät sillä, että näistä on meillä hyvin tarjontaa eri korimalleilla ja varusteilla, mutta myös eri kilometreillä ja hintalapulla. Näin ne saavuttavat laajan ostajakunnan suosion. Kun on valikoimaa, on myös mitä vertailla, toteaa Jussi Mäkinen.

‒ Erikoisemmista automalleista on vähemmän tarjontaa, mutta niillä on myös oma vannoutunut ostajakuntansa. Kesää vasten kiinnostusta on myös vetoautoina toimivista katumaastureista ja pick-upeista, ja niitä löytyy jo enemmän TOP 20:ssä.

Kamux.fi-sivujen katsotuimmat automallit huhtikuussa 2018

  1. Volkswagen Golf
  2. Mercedes-Benz E
  3. Mercedes-Benz C
  4. Audi A4
  5. Audi A7
  6. Seat Leon ST
  7. Volkswagen Passat
  8. Audi A6
  9. Volvo V60
  10. Volvo V70

Kamux.fi suosituimmat automallit huhtikuussa