Nyt juhannusviikolla monilla starttaa kauan odotettu kesäloma. Kesälomalla monille kertyy rutkasti ajokilometrejä, ja usein se näkyy myös auton siisteydessä niin ulko- kuin sisäpuolellakin. Hiekkapöly, kura ja auton pintaan jämähtävät hyönteiset tekevät autosta epäsiistin näköisen ja automatkalla syödyt eväät puolestaan tahmaavat sisätilat. Näillä muutamilla SONAX XTREME-tuotteilla saat puhdistettua auton sisältä ja ulkoa hetkessä.

Kesäloman ykköstuotteet autonhoitoon

Sisäpesu raikastaa auton sisätilat ja Ikkunapesu kirkastaa näkyvyyden

SONAX XTREME Sisäpesu on näppärä ratkaisu auton sisätilojen puhdistukseen ja epämiellyttävien hajujen poistoon. Sisäpuhdistusaineella irrotat pinttyneenkin lian hellävaraisesti, niin auton sisäpuolen muovipinnoista kuin istuin- ja katoverhoiluistakin. Tuote sisältää hajuntappajaa, joka ei ainoastaan peitä, vaan myös poistaa esimerkiksi lemmikkien tai eväiden aiheuttamat, epämiellyttävät hajut. Tuote jättää jälkeensä myös raikkaan tuoksun.

Puista pöllyävä siitepöly ja maanteiden hiekka sotkevat kesällä auton ikkunoita. Autossa kannattaakin pitää matkassa SONAX XTREME Ikkunapesua, jolla ikkunat saa kirkkaiksi hetkessä. Ikkunapesun koostumus perustuu ns. ”pure water” -teknologiaan, missä demineralisoitu vesi puhdistaa ikkunat ikäviä jälkiä jättämättä. Muista pestä ikkunat myös sisäpuolelta, sillä ikkunoihin kertynyt pöly ja muu lika haittaavat näkyvyyttä etenkin silloin, kun aurinko paistaa matalalta.

Auto nopeasti puhtaaksi SONAX XTREME -tuotteilla

SONAXin XTREME-sarjassa on muutama näppärä tuote, joiden avulla auton ulkopintojen puhdistus on helppoa, nopeaa ja tehokasta. Aloita puhdistus hyönteisirrotteella, pese tehoshampoolla ja pinnoita maalipinta suihkutettavalla pikapinnoitteella.

Kesä tuo mukanaan hyönteiset. Mökkireissun jäljiltä auton keula on suorastaan kuorrutettu hyönteisten raadoilla, ja näky ei ole mitenkään mairitteleva. Hyönteisten jäämät tulisi puhdistaa auton pinnalta mahdollisimman nopeasti, sillä ne voivat pahimmillaan vaurioittaa maalipintaa. SONAX XTREME Hyönteisirrotteen ainutlaatuisten lianirrotusominaisuuksien ansiosta hyönteiset irtoavat hetkessä; suihkuta hyönteisirrotetta käsiteltäville alueille, anna vaikuttaa muutama minuutti ja pese auto sitten normaalisti.

Auton pesussa riittoisa SONAX XTREME Tehoshampoo 2 in 1 -tiiviste on todella monipuolinen tuote, sillä se puhdistaa auton tehokkaasti ja hellävaraisesti. Laimentamattomana shampoo toimii myös tehopuhdistusaineena, joka irrottaa pinttyneimmänkin lian, kuten linnunjätökset, nopeasti ja vaivattomasti.

Pesun jälkeen helpoin tapa suojata auton maalipinta on käyttää suihkutettavaa SONAX XTREME Spray & Seal -pinnoitetta. Pinnoite suihkutetaan suoraan pullosta pestylle, märälle maalipinnalle ja huuhdellaan pois runsaalla vedellä. Lopuksi kuivataan pinnalle jääneet pisarat. Spray & Seal on ehdottomasti helpoin tapa luoda autollesi vettä ja likaa hylkivä, upeasti kiiltävä maalipinta.

 

Tuotenumerot:

SONAX XTREME Sisäpesu: SO 221 241

SONAX XTREME Ikkunapesu: SO 238 241

SONAX XTREME Hyönteisirrote: SO 233 241

SONAX XTREME Tehoshampoo 2 in 1: SO 214 200

SONAX XTREME Spray & Seal -pinnoite: SO 243 400