Vuoden Nuori yrittäjä 2017 Niklas Nukari laajentaa Autolle.comin liiketoimintaa kuusinkertaistamalla toimipisteiden lukumäärän. Autolle.com nousee näin ollen yhdeksi Suomen suurimmista autoalan yrityksistä.     

Autolle.com (Takuullecom Oy) on vuoden 2014 alkupuolella Niklas Nukarin perustama vaihtoautokauppa. Nukari toimi aikaisemmin toisen yrityksen myyntiedustajana ja työnsä puolesta hän joutui matkustamaan paljon sekä vaihtamaan autoa säännöllisesti. Auton vaihto oli todella kallista ja Nukari päätti tehdä tähän ratkaisun, näin syntyi Autolle.comin yritysidea ja yrityksen ensimmäinen palvelu – Auto Rahaksi! Palvelun avulla jokainen voi jättää autonsa veloituksetta myyntiin Autolle.comille ja näin saada autostaan reilun markkinahinnan sekä hoitaa autonsa myynnin nopeasti ja vaivatta. Ostaja saa taas ulkopuolisen ammattilaisen tarkastaman auton ilmaisella kotiinkuljetuksella, aina Suomen edullisimpaan hintaan.

Nykyisin Autolle.com on yksi Euroopan johtavista autokaupan digitalisoijista. Yrityksen nopea kasvu ja innovatiivisuus on myös huomattu yritysmaailmassa. Autolle.com palkittiin Vuoden 2016 oululaiseksi Start Upiksi ja Nukari pokasi Vuoden 2017 Nuori Yrittäjä -palkinnon. Yritys toimii ketterästi ja poikkeuksellisen kevytrakenteisesti.

Autolle.com kuusinkertaistaa toimipisteiden lukumäärän

Autolle.com avaa 26 uutta myyntipistettä. Myyntipisteet sijaitsevat Helsingistä Rovaniemelle.

Myyntipisteet mahdollistavat nopeat, jopa alle 24h autojen toimitukset koko Suomeen. Lisäksi myyntipisteet laajentavat toimipisteiden verkostoa, jotta Autolle.com tunnettaisiin maanlaajuisesti paremmin. Madallamme ostokynnystä mahdollistamalla auton tilaamisen myös koeajoon.  Lisäksi auton muuttaminen rahaksi on entistä helpompaa ja palvelu on lähellä kaikkia asiakkaitamme. Säilytämme menetelmällä kuitenkin todella matalan kulurakenteen, mikä mahdollistaa Suomen edullisimmat kuntotarkastetut vaihtoautot.

Uudistuksella on myös merkittävä työllistävä vaikutus, sillä henkilöstön määrä tulee nousemaan jo 100 henkilöön.