Ihanat, kesäiset kelit ovat nyt alkaneet koko Suomessa. Kirkas aurinko paljastaa armottomasti, kuinka vaikea talvilika on pinttynyt kiinni auton maalipintaan. Oikeilla tuotteilla ja tarvikkeilla lika saadaan kuitenkin irtoamaan vaivattomasti maalipinnasta. Kunnon kevätpesun jälkeen, auton maalipinta tulee vielä suojata joko laadukkaalla pinnoitteella tai vahalla. Suojattu maalipinta näyttää tottakai hyvältä, mutta hylkii myös vettä ja likaa, tehden näin auton puhtaanapidosta huomattavasti helpompaa.

SONAX Liuotinpesu ja Puhdistussavi puhdistavat vaikean lian

SONAX Liuotinpesu on yhden litran suihkepullossa myytävä, petrolipohjainen pesuaine. Liuotinpesu poistaa asfalttipien, suolan ja muun vaikean lian ajoneuvoista sekä moottorin ja koneen osista. Pesuaine on emulgoiva, jolloin rasva ja öljy voidaan huuhdella pois vedellä. SONAX Liuotinpesua voidaan käyttää sekä kuivalle että kostealle maalipinnalle. Sen jälkeen, kun olet käsitellyt autosi liuotinpesuaineella, pese ajoneuvo huolellisesti shampoolla ja kuivaa.

Jos auton pinnassa tuntuu vielä pesun jälkeen karheutta, ota avuksi SONAX Puhdistussavi. Suihkuta ensin SONAX Ikkunapesua liukasteeksi käsiteltävälle alueelle ja muotoile sitten savesta sopivankokoinen pala. Käsittele liukastettu pinta savella ja viimeistele käsitelty alue kuivaamalla se SONAX Mikrokuituliinalla. Lopputuloksena ihanan sileä pinta, myös auton helmoissa!

Tuotenumerot:

SONAX Liuotinpesu: SO 619 300

SONAX Clay Puhdistussavi: SO 450 205

SONAX Ikkunapesu: SO 338 241

SONAX Ultrahieno mikrokuituliina: SO 450 700

Maalipinta tarvitsee suojausta; valitse joko vaha tai pinnoite

Maalipinnan suojaaminen kannattaa, sillä se saa autosi sekä näyttämään paremmalta että lian irtoamaan helpommin. Huoliteltu, suojattu pinta on kiiltävä, hylkii vettä ja korostaa auton väriä. Auton maalipinta suojataan joko perinteisesti vahaamalla tai helposti pinnoittamalla.

SONAX XTREME -vahat

Mikäli suosit maalipinnan suojauksessa vahoja, kannattaa tutustua SONAX XTREME -sarjan hybridivahoihin. Vahat ovat helppokäyttöisiä, hyvin levittyviä ja erittäin korkealaatuisia. SONAX XTREME -vahat antavat auton maalipinnalle pitkäaikaisen suojan, syvän kiillon ja säteilevän värin.

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi vaha kannattaa valita maalipinnan kunnon mukaan; SONAX XTREME Brilliant Wax 1 uusille maalipinnoille, SONAX XTREME Polish+Wax 2 hieman kuluneille ja sään vaurioittamille pinnoille tai SONAX XTREME Cleaner+Wax 3 himmentyneille ja hapettuneille maalipinnoille.

Jotta vahaus oli mahdollisimman vaivatonta ja lopputulos onnistunut, kannattaa myös välineisiin panostaa. Vaha on huomattavasti helpompi levittää ja kiillottaa, kun käytössäsi on vanhan rievun sijaan SONAX Vahanlevityssieni ja SONAX XTREME Mikrokuituliina. Käyttämällä kunnollisia tarvikkeita varmistat myös, että lopputulos on luvatun mukainen.

Tuotenumerot:

SONAX XTREME Brilliant Wax 1: SO 201 100

SONAX XTREME Polish+Wax 2: SO 207 100

SONAX XTREME Cleaner+Wax 3: SO 202 100

SONAX Vahanlevityssieni: SO 417 341

SONAX XTREME Mikrokuituliina: SO 425 200

SONAX XTREME Protect + Shine -pinnoite

Mikäli haluat auton maalipinnan suojauksen olevan nopeaa ja vaivatonta, on SONAX XTREME Protect + Shine -pinnoite sinua varten. Pinnoite on kestävä ja helppotöinen vaihtoehto perinteisille autovahoille. Pinnoite antaa maalipinnalle kestävän suojan, kirkastaa värit sekä antaa erinomaisen vedenhylkimisominaisuuden.

SONAX Pinnoitepakkaus sisältää kaiken tarvittavan onnistuneeseen pinnoittamiseen; SONAX XTREME Protect + Shine -pinnoitteen, erikoispehmeät levityssienet sekä mikrokuituliinan. Suihkuta pinnoitetta sienelle, levitä ristikkäisin liikkein ja pyyhi maalipinta mikrokuituliinalla. Näin helppoa se on!

Tuotenumero:

SONAX Pinnoitepakkaus: SONAXPLUS