Liikkuvuuspalvelu Veho Go tuo uuden vaihtoehdon auton omistamiselle

  • Veho Go -liikkuvuuspalvelu tarjoaa uudenlaisen tavan hankkia auto käyttöön ilman omistamiseen liittyviä sitoumuksia
  • Palvelu hyödyntää erilaiset liikkumisen muodot yhteen tuovaa Whim-mobiilisovellusta
  • Veho Go antaa mahdollisuuden hyödyntää autoa vuorokauden ajan tai 3, 7 tai 12 vapaavalintaista päivää kuussa. Kuukausi- tai vuosisopimuksella auton saa myös jatkuvaan käyttöön.

Oman auton jousto ilman huolta huollosta

Suomen suurin autoalan toimija Veho tuo markkinoille Veho Go -liikkuvuuspalvelun, joka tarjoaa uudenlaisen tavan saada juuri omaan tarpeeseen sopiva auto käyttöön. Palvelun tarkoituksena on yhdistää oman auton joustavuus yhteiskäyttöauton huolettomuuteen ilman pitkiä sitoumuksia. Veho Go:n kautta asiakas saa käyttöönsä tarpeisiinsa sopivan auton haluamakseen ajaksi, olipa tarve sitten kertaluonteinen, satunnainen tai jatkuva.

Omaa palvelupakettiaan voi hallinnoida helppokäyttöisen Whim-mobiilisovelluksen kautta. Palvelun kautta valitaan, haluaako auton yhdeksi vuorokaudeksi, joustavasti 3, 7 tai 12 päiväksi kuussa tai kuukausisopimuksella jatkuvaan käyttöön. Päivä- ja kuukausitarpeiden joustavaa täyttöä varten Veho Go hyödyntää autovuokraamoketju Sixtin noin 60 toimipisteen verkostoa ympäri Suomea.

Suoraan Vehon liikkeessä solmitussa vuosisopimuksessa auton saa puolestaan kiinteällä kuukausimaksulla kokonaan omaan käyttöönsä ilman omistamiseen liittyviä velvoitteita.

”Liikkuvuuden ei tarvitse tarkoittaa oman auton omistamista tai edellyttää pitkäaikaista sitoutumista. Veho Go:ssa asiakas saa nauttia autoilun parhaista puolista ilman huolta huolloista, vakuutuksista tai renkaanvaihdoista”, kertoo Vehon liikkuvuuspalveluiden päällikkö Nicholas Zaeske.

Oikeanlainen auto oikeaan aikaan

Veho Go poikkeaa markkinoilla jo olevista vuokra- ja yhteiskäyttöautopalveluista tarjoamalla mahdollisuuden vaihtaa paikkakuntaa nopeasti tarpeen mukaan.

”Käyttäjä voi noutaa ja palauttaa auton mille tahansa Sixtin toimipisteelle ympäri Suomea Helsingistä Ivaloon”, kuvailee Zaeske. Myös automallin vaihto on mahdollista: pienellä lisämaksulla kulkuneuvo vaihtuu pakettiautoksi muuttoreissulle tai farmariautoksi mökkiviikonloppua varten.

”Jollekin tärkeintä on ajamisen nautinto, toiselle halu päästä lasten treeneihin yllättävällä aikataululla. Kun tarve muuttuu, myös Veho Go joustaa.”

Veho ottaa jo nyt askeleen tulevaisuuteen

Veho Go on syntynyt Vehon halusta ennakoida liikkumisen kehitystä ja liikuttaa kestävästi.

”Tulevaisuudessa yhä useammalla suomalaisella ei ole mahdollisuutta, tarvetta tai halua omistaa autoa. Silti heillä on tarve liikkua. Tähän haluamme tarjota joustavan ratkaisun. Veho GO:n myötä yhtäkkiä autoista tuli joustavampia.” Veho henkilöautojen johtaja Petri Aarnio avaa autoilun muuttuvaa toimintaympäristöä.

Veho Go:n kolme vuotta sitten alkanut kehitystyö johti vuonna 2016 pilottikokeiluun, jonka avulla Veho keräsi asiakaskokemuksia ja -toiveita. Veho on investoinut myös MaaS (Mobility as a Service) -palveluita tarjoavaan startup-yritys Maas Global Oy:hyn, joka on rakentanut liikkuvuussovellus Whimin. Syksyllä 2017 julkaistu Whim toi Vehon tuotteista valikoimaan ensimmäisenä Sixtin vuokra-autot.  Veho Go:n palveluvalikoimaa kehitetään jatkuvasti ja uusia palveluita tuodaan markkinoille jo ennen kesää.

Veho Go -kotisivut:

https://www.veho.fi/vehogo