R-kioski on jatkossa myös autovuokraamo. R-kioski on aloittanut yhteistyön OPn kanssa OP Kausiauto -palvelun välittäjänä. Asiakas voi jatkossa vuokrata R-kioskin kautta auton käyttöönsä vähintään kuukaudeksi. Avajaistarjouksena palvelu on edullisempi Ärrällä kuin verkon kautta ostettaessa.

R-kioski laajentaa autonvuokraukseen

Kioskireissulla voi nyt vuokrata käyttöönsä kätevästi myös kesäauton. R-kioski toimii vuokrauksessa yhteistyössä suomalaisen Pivo Wallet Oy:n kanssa, joka on osa OP Ryhmää.

– Etsimme R-kioskilla jatkuvasti uusia kiinnostavia palveluja ja yhtenä Suomen suosituimpana kohtaamispaikkana meille oli luontevaa ottaa valikoimiimme myös autonvuokraus, R-kioskin kategoriapäällikkö Sanna Toijonen kertoo.

Asiakas voi valita kioskilla laajasta valikoimasta erilaisia autoja. Palvelun minimiveloitus on yksi kuukausi, joka veloitetaan kioskilla tilauksen yhteydessä. Tilaus on voimassa niin kauan, kunnes asiakas haluaa sen lopettaa.

– Asiakas saa tilauksen tehtyään valitsemansa auton toimitettuna kotiovelle jopa seuraavana arkipäivänä, Toijonen sanoo.

OP Kausiauto on paras ratkaisu, kun haluat joustavan ja huolettoman tavan autoilla.

– Kulutuskäyttäytymisessä on tapahtumassa kulttuurinen muutos pysyvän omistajuuden arvostamisesta kohti joustavaa palvelujen ostamista. Ihmiset eivät enää välttämättä halua ostaa autoa omaksi, vaan auton voi vuokrata omien tarpeidensa mukaan kätevästi silloin kun tarvitsee.  Kausiauto on näppärä esimerkiksi kesän mökkireissulle tai vaikka festareille, Toijonen vinkkaa.

R-kioskin asiakkaille palvelun hinta on alkaen 495 euroa kuukaudessa, kun verkossa hinta on tällä hetkellä alkaen 569 euroa kuukausi. Tarjoushinta on voimassa 30.6.2018 asti.

R-kioski laajentaa autonvuokraukseen

Lisätietoja: www.r-kioski.fi/palvelut/matkaliput