ŠKODA paljastaa yksityiskohtia suorituskykyisestä KODIAQ RS -katumaasturimallista

Mladá Boleslav 18. syyskuuta 2018. ŠKODA paljastaa lisää uudesta ŠKODA KODIAQ RS -mallistaan. Jo ennen Pariisin kansainvälisessä autonäyttelyssä 2018 tapahtuvaa ensiesittelyä ŠKODA julkaisee lisää kuvia uuden automallinsa yksityiskohdista. Škodan RS-malliston ensimmäinen katumaasturi herättää kiinnostuksen 176-kilowattisella (240 hv) dieselmoottorilla, sporttisen tyylikkäällä muotoilulla, korostavilla kiiltävänmustilla yksityiskohdilla ja 20-tuumaisilla Xtreme-kevytmetallivanteilla.

Škodan ensimmäinen huippusuorituskykyinen katumaasturi viestii dynaamisuudestaan useilla mustilla korostusyksityiskohdilla: jäähdyttimen säleikkö, kattokaiteet, ikkunoiden kehyslistat ja ulkopeilikotelot ovat kiiltävän mustat. Perän muotoilussa hallitsevat kaksi takapuskurin alta näkyvää pakoputkenpäätä ja koko perän levyinen heijastin, joka on kaikista ŠKODA RS -malleista tuttu piirre.

Ensimmäistä kertaa ŠKODA-automallissa: vakiona 20-tuumaiset Xtreme-kevytmetallivanteet

ŠKODA KODIAQ RS on kautta aikain ensimmäinen ŠKODA, jossa on vakiovarusteena 20-tuumaiset vanteet. Nämä Xtreme-kevytmetallivanteet antavat kookkaiden, 17-tuumaisten jarrulevyjen punaisten jarrusatuloiden näkyä. Urheilullisuuden, tehon ja suorituskyvyn yhdistelmällä tämä nelivetoinen katumaasturi ottaa arvoisensa paikan ŠKODA-automallistossa.

Uudistettu RS-logo esitellään tässä huipputehokkaassa katumaasturimallissa. RS-kirjaimien edessä on edelleen v (englannin sanasta victory, voitto), mutta nyt se on punainen. Uusi väri symboloi RS-mallien sporttisuutta ja voimaa. ŠKODA KODIAQ RS -mallissa uusi logo on sijoitettu huomiota herättävästi: esimerkiksi jäähdyttimen säleikköön ja takaluukun pintaan. Uusi RS-katumaasturimalli ensiesitellään Pariisin autonäyttelyssä lokakuussa 2018.