C3, Citroën-malliston bestseller, sijoittui Euroopan automarkkinoiden viiden myydyimmän B-segmentin automallin joukkoon vuonna 2019 ja se oli Ranskan markkinoilla kolmanneksi myydyin automalli. Karismaattinen ja puoleensavetävä uusi C3 kasvattaa nyt kilpailukykyään tässä suositussa kokoluokassa ainutlaatuisen muotoilunsa, monipuolisten personointimahdollisuuksiensa ja Citroënille ominaisen mukavuutensa ansiosta. C3 vahvisti Citroënin asemaa markkinoilla esittelyvuonnaan 2016, jonka jälkeen se on herättänyt jo yli 750.000 asiakkaan kiinnostuksen. Myös Suomessa C3 on toiminut malliston vetonaulana. « Inspired by You », käyttäjiensä erilaisten elämäntyylien inspiroima menestystuote houkuttelee erityisesti nuoria kaupunkilaisia ja autoilijoita, jotka ovat luovia, optimistisia ja jatkuvasti liikkeessä. Malli houkuttelee myös yrityskäyttäjiä, sillä vuonna 2019 sen henkilö- ja pakettiautojen yritysrekisteröinnit kasvoivat Euroopassa 12,6%.

Citroënin pyrkimys ”toimia toisin kuin muut ” on tänä päivänä vielä entistäkin vahvempi. Lyhyesti sanottuna uusi C3 on kokoluokkansa personoitavin ja mukavin auto.

AINUTLAATUINEN PERSOONALLISUUS

 • Uusi design ruokkii erilaisuutta. Tyyliltään vakuuttava, perinteisistä automalleista selkeästi erottuva uusi Citroën C3 jatkaa omalla tyylillään rikkoen rajoja omassa kokoluokassaan. Rohkea uusi keulan muotoilu tuo esille CXPERIENCE-konseptiautosta inspiraationsa saaneen uuden logon ja uudistuneet LED-ajovalot, uudet 16” ja 17” –kevytmetallivanteet sekä entistäkin jykevämpi Airbump® -kolhusuoja korostavat auton jykevää luonnetta.
 • Entistäkin enemmän personointimahdollisuuksia: « Inspired By You » -tunnuslauseensa mukaisesti Citroën antaa jokaiselle mahdollisuuden luoda juuri omien toiveidensa mukaisen auton. Uuden C3:n personointivaihtoehdot kattavat peräti 97 eri vaihtoehtoa, erityisesti uusien ulkovärien (Rouge Elixir ja Spring Blue), uusien ulkoisten koristeiden ja uusien matkustamotunnelmien (Techwood ja Emerald) muodossa.

MUKAVUUTTA JA NYKYAIKAISUUTTA

 • Uusi Citroën C3 on suunniteltu tekemään jokaisesta matkasta nautinnollinen elämys.
 • Viihtyvyys on entistäkin parempi, kiitos uusien Advanced Comfort –istuimien
 • Rennon menon malli varustettuna ajan henkeen useilla ajoavustimilla. Uudessa C3:ssa on pysäköintiavustin nyt myös edessä. Ajovustimet yhdessä liitettävyyspalveluiden kanssa parantavat entisestään niin kuljettajan kuin matkustajienkin jokapäiväistä kokemusta C3:n kyydissä. Uudet Connect Assist, Connect Nav, Connect Play -toiminnot tulevat täydentämään jo ennalta kattavaa, 12 eri ajonhallintajärjestelmää sisältävää varusteluetteloa, johon kuuluvat toiminnot kuten avaimeton käynnistys tai mäkilähtöavustin. Tarjolla on myös turvallisuutta parantavia järjestelmiä kuten aktiivinen hätäjarrutusjärjestelmä, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä tai ajovaloautomatiikka.

KAIKKIIN KÄYTTÖTARPEISIIN

 • Kompakti ja ketterä uusi Citroën C3 edustaa sisätiloiltaan kokoluokkansa huippua varmistaen käytännöllisen liikkumisen tehokkailla ja nykyaikaisilla moottorivaihtoehdoilla joka päivä.


“C3 on myynyt jo yli 4,5 miljoonaa kappaletta sitten ensimmäisen version markkinoille tulon jälkeen ja yli 750 000 sitten viimeisen, 3. sukupolven vuoden 2016 lanseerauksen! Se on kaupallinen menestys ja vahvistaa C3:n statuksen merkin best-sellerinä. Citroën aikoo luoda jatkoa tälle menestystarinalle vahvistaen edelleen sitä, mikä tekee C3:sta niin erilaisen: uniikki ulkoasu, edelläkävijä merkin uudelle keulan ilmeelle, entistäkin enemmän personointia, edelläkävijä mukavuudessa sekä moderni varustus päivittäseen elämään. Uudistunut C3 on aito Citroënin “Inspired By You” –lupauksen ilmentymä. Ja merkkinä mallin tärkeydestä on C3:lla kunnia ensimmäisenä kantaa Citroënin uudistunutta keulailmettä, jonka inspiraationa ovat toimineet viimeisimmät konseptiautomme”.

Vincent Cobée, Citroën Brand CEO
 

 1. AINUTLAATUINEN PERSOONALLISUUS

Citroën C3 on monikäyttöinen kaupunkiauto, joka vetää puoleensa ja saa ihastumaan itseensä. C3 on muotoilultaan omintakeinen ja helposti tunnistettava. Vuonna 2016 markkinoille tullessaan se oli Citroënin uuden muotokielen edelläkävijä, jonka ulkoasua seurasi koko uudistunut mallisto: C3 Aircross SUV, C4 Cactus, Berlingo ja C5 Aircross SUV. Uusi C3 edustaa uniikkia asennetta ja on graafiselta ilmeeltään ainutlaatuinen, muista kokoluokkansa stereotyyppisistä automalleista selkeästi erottuva.


UUSI KEULAN MUOTOILU

Uuden Citroën C3:n uudenlainen keulan muotoilu on saanut inspiraationsa CXPERIENCE-konseptiautosta, joka esiteltiin Pariisin autonäyttelyssä 2016. Rohkealla ilmeellä se luo uudelle C3:lle kohennetun ilmeen, joka vahvistaa auton persoonallisuutta ja korostaa konepellin korkeaa vaikutelmaa. Citroënin chevron-logo kromilistoineen ulottuu LED-päivävaloihin saakka (versiosta riippuen) painottaen auton leveyttä.

Kaikissa versiossa vakiona olevat, uudet teknologisen ilmeen antavat LED-ajovalot on muotoiltu uudelleen. Sumuvalojen kehysten värikoristeet lisäävät kokonaisuuteen raikkautta.  

C-pilarin yläosan koristeteippaukset korostavat auton graafista yhteneväisyyttä.

Takavalojen 3D valoteknologia korostaa uuden Citroën C3:n ilmettä.  Takaluukun keskeltä löytyvät kirkkaan mustat kromikehyksiset chevron-logot lisäävät modernia ilmettä auton takaosaan.
 

ROHKEA ILME

Uusi Citroën C3 on ilmeeltään aiempaa dynaamisempi muotoilun voimakasta ilmettä korostaen. Harmonisen ulkokuoren alta paljastuu entistäkin vankempi muotoilu uusine graafisine elementteineen ja dynaamisine ilmeineen.

 • Korkea ja vaakasuora keulan rakenne korostaa 3,99 m pituisen kompaktin ja karismaattisen uuden C3:n olemuksen vakuuttavuutta.Sivulta katsottuna tuntuu kuinkatto kelluisi mustien tuulilasipilareiden varassa vaakasuoran tuulilasin linjojen jatkuessa korkean konepellin mukaisesti.
 • Airbump® -kolhusuojat kyljissä (version mukaan). Graafista ilmettä korostavat kolhusuojat suojaavat auton kylkiä vahvistaen ulkoista ilmettä. Uuden muotoilun saaneet kolhusuojat muodostuvat kolmen vaakakapselin kokonaisuudesta, jotka on sijoitettu ovien alaosaan, yhden kapselin värillisen reunuksen tuodessa oman lisänsä asiakkaan valitseman Pack Color -värin mukaisesti.
 • Suurikokoiset vanteet (version mukaan). Uuteen C3:een on tarjolla tämän kokoluokan suurimmat vanteet (halkaisija 640 mm version mukaan). Ne vahvistavat auton ainutlaatuista luonnetta ja edistävät ajomukavuutta.
 • Lokasuojien levikkeet ja helman alaosa (version mukaan). Visuaalisesti hyvin esillä olevat leveät pyöränaukot korostavat etu- ja takalokasuojia antaen lisäenergiaa autolle. Suojaavaa vaikutelmaa vahvistavat korinväriset puskurit korin alaosassa.
   
 1. ENTISTÄKIN ENEMMÄN PERSONOINTIMAHDOLLISUUKSIA

Tullessaan markkinoille vuonna 2016 C3 oli ensimmäinen automalli, joka tarjosi asiakkaille mahdollisuuden laajaan personointiin tämän kokoluokan autossa. Tästä ominaisuudesta tuli koko Citroën-malliston symboli. Uusi C3 lisää entisestään asiakkaan mahdollisuuksia löytää juuri omien toiveidensa mukainen ajoneuvo.

« Inspired By You » -lupauksen mukaisesti personointi mahdollistaa kunkin omaa identiteettiä ja tyyliä ilmentävän auton luomisen yhdistämällä klassiseen korinväriin joko hillityn tai kontrastia tuovan katon värin ja erilaisia värillisiä yksityiskohtia. Esimerkiksi ulkopeilin kuoret voivat toistaa katon väriä harmonisen kokonaisuuden aikaansaamiseksi ja antavat lisäluonnetta uudelle Citroën C3:lle.
 

JOPA 97 ERI VÄRIYHDISTELMÄÄ

« Inspired by You » -teeman mukaisesti uusi C3 lisää personointimahdollisuuksia tarjoten aiemman 36 väriyhdistelmän sijaan nyt peräti 97 eri väriyhdistelmää, jotka vahvistavat auton nykyaikaisuutta ja haluttavuutta. Uusi Citroën C3 tuo mallistoon uusia korinvärejä, uusia kaksisävyversioita, uusia värejä sumuvalojen reunuksiin ja Airbump-kolhusuojien ympärille.

Uusi C3 vahvistaa asemaansa kokoluokkansa personointavimpana autona:

 • 7 eri korinväriä, joista 2 uutta kirkasta väriä, punainen Elixir Red ja Spring Blue aiempien tuttujen värien lisäksi (musta Noir Perla Nera, harmaa Gris Acier, harmaa Gris Platinium, hiekka eli Sable, valkoinen Blanc Banquise). 
 • 4 Color Packs -väriä eli väritehostetta kehystämäänsumuvaloja ja Airbump®. kolhusuojia. Uuden Spring Blue -värin ohella pysyvät tutut musta, valkoinen ja punainen.
 • 4 katon väriä,joista sininen Blue Emerald on uusi (tuttujen värien kuten valkoisen Blanc Opale, mustan Noir Onyx, punaisen Rouge Aden lisäksi). Katon värit sointuvat yhteen ulkopeilien sekä takakulmaikkunan värin kanssa.
 • 3 kattokoristetta uusien graafisten teemojen yhteydessä (Punainen, Techwood, Emerald) tarroina katossa sekä C-pilarin takakulman koristeena.

Uuteen Citroën C3:een on tarjolla myös uudet 16’’ tai 17’’ vanteet (version mukaan), jotka vahvistavat auton ulkoista olemusta. 16” Hellix 2-sävyiset mustat, timanttihiotut vanteet ovat tarjolla lisävarusteena 16 » Matrix tai 17 » Vector-kevytmetallivanteiden ohella.
 

UUSIA MATKUSTAMOTUNNELMIA  

Personointimahdollisuudet jatkuvat myös uuden C3:n matkustamotiloissa, josta on luotu rauhallinen tila vaalien La Maison Citroën-perinteitä (Techwood-sisusta) sekä skandinaaviseen sisustukseen viittaavaa henkeä. Vakiovarusteena olevan tunnelman lisäksi uuteen C3:een on tarjolla myös kaksi lisävarusteena saatavaa sisustustunnelmaa, joista toinen on lämminhenkisen tyylikäs ja toinen dynaamisempi. 

Uuden C3:n matkustamo on aiempaa laadukkaampi ja kodikkaampi. Kojelauta on tyylikkäästi viimeistelty henkien lämmintä tunnelmaa ovi- ja istuinverhoiluiden kanssa sopusoinnussa olevien väriensä ja materiaalivalintojensa ansiosta.

 • Emerad-tunnelma: henkii dynaamisuutta leikitellen tummien värien ja kirkkaiden Emeraude-värien kesken. Istuimissa on tekninen ja dynaaminen 3D-tekstiiliverhoilu mustan TEP-verhoilun koristaessa kojelautaa.
 • Techwood-tunnelma: korkeatasoinen tunnelma, jossa on käytetty laadukkaita materiaaleja, joita on myös mukava koskettaa. Kojelauta muistuttaa XCPERIENCE-konseptiauton kojelaudan yksityiskohtia tuoden matkustamoon tyylikkyyttä ja lämpöä.
   
 1. MUKAVUUTTA JA MODERNIA ILMETTÄ

Tehdäkseen bestseller tuotteestaan vieläkin houkuttelevamman sekä saadakseen asiakkaat tuntemaan olevansa « kuin kotonaan » eivät uuden C3:n suunnittelijat tehneet ainuttakaan kompromissia mukavuuden suhteen kunnioittaen Citroën Advanced Comfort®-ohjelmaa.

Uusi C3 tarjoaa entistäkin viihtyisämmät ja mukavammat tilat viidelle.
 

MUKAVUUTTA:  « BEST IN CLASS » – JOUSITUS

Ketterä, kompakti ja monikäyttöinen – se kuvastaa tätä 3,99 metrin pituista 5-ovista hatchbackia. Erityistä huomiota on kiinnitetty ajettavuuteen, jousitusmukavuuteen sekä akustiikkaan. Tuloksena ohjauspyörän taakse on saatu luotua kuin hiljainen pesä Citroënille tyypillisellä tunnelmalla.

UUDET ADVANCED COMFORT -ISTUIMET

Mukavuus on ominaisuus, joka erottaa uuden C3:n kaikista parhaiten luokassaan. Mukavuuden nostamiseksi uudelle tasolle on leveät ja muodokkaat istuimet suunniteltu harkiten. Samaan tapaan kuin C5 Aircross SUV:ssa ja C4 Cactuksessa on nyt myös uudessa C3:ssa 100% Citroënin oman innovaation tuloksena syntyneet Advanced Comfort -istuimet.

Nämä tilavat istuimet, jotka tuntuvat melkein nojatuoleilta, varmistavat entistäkin paremman istuin- mukavuuden ja sen lisäksi ne näyttävät hyviltä graafisen vaikutelman antavan verhoilun ansiosta. Kuljettajan istuin on varustettu ristiseläntuen säädöllä ja molemmat etuistuimet ovat korkeussäädettäviäIstuinten laadukas vaahtomainen sisus on paksuudeltaan 15 mm aiemman 2 mm sijaan parantaen istuinmukavuutta entisestään.

Matkustajat nauttivat myös ristiselän tuesta istuimen keskiössä ajomukavuuden varmistamiseksi.

Asiakkaiden toiveita kuunnellen on uudessa C3:ssa nyt myös kyynärnoja kuljettajan puolella lisäämässä jokapäiväistä mukavuutta entisestään (UUTUUS, tarjolla lisävarusteena saatavilla oleviin matkustamotunnelmiin).

KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ

Uusi Citroën C3 kertoo heti tilan avaruudesta, niin edessä kuin takana, lukuisten tilavien säilytyslokeroiden sekä laajan tavaratilan ansiosta.

Heti alkaen-mallista lähtien uuteen C3:een istuuduttaessa voi aistia hyvän olon tunnetta avarien ja kutsuvien sisätilojen ansiosta.  Uuden C3:n matkustamo onkin esimerkillinen kokoluokassaan. Tilan tuntua korostaa tyylikäs horisontaalinen, 1379 mm levyinen kojelauta sekä istuinten muotoilu. Erityistä huomiota on kiinnitetty viimeistelyyn, väreihin ja materiaaleihin. Takaistuimen jalkatilat ovat vertaansa vailla.

Uuden C3:n suunnittelun lähtökohdaksi asetettiin ajatus « kodista kodin ulkopuolella » ja siksi uusi C3 onkin niin vaivaton kumppani. Säilytystilat ovat käytännöllisiä ja toimivia. Uuden C3:n keskikonsoli on suunniteltu nerokkaasti siten, että etumatkustajilla olisi mahdollisimman paljon tilaa ympärillään.  Hansikaslokero on tilava, suuruudeltaan 6,25 l. Lokeron sisäpuolelle on valittu vaaleat ja kirkkaat sävyt, jotta erilaisten esineiden löytäminen lokeron sisältä olisi vaivatonta.  Kompromissejä ei ole tehty myöskään tavaratilan kohdalla, se on suuruudeltaan peräti 300 l. 

12 KÄYTÄNNÖLLISTÄ AJONHALLINTAJÄRJESTELMÄÄ

Mukavuutta autoiluun tuo osaltaan myös erilaisten ajonhallintajärjestelmien helppokäyttöisyys. Citroën Advanced Comfort® -ohjelman mukaisesti suunnitellussa uudessa C3:ssa on asetettu etusijalle erilaisten toimintojen ergonomia, kuten ajoon liittyvä informaatio tai intuitiiviset teknologiat. C3 helpottaa jokapäiväistä elämää moninaisten mukavuus- ja turvallisuusvarusteidensa avulla.

Uuteen, moderniin C3:een on tarjolla peräti 12 ajonhallintajärjestelmää vaivattoman ajoelämyksen varmistamiseksi:

 • UUTTA – PYSÄKÖINTIAVUSTIN EDESSÄ: Kuusi pysäköintianturia edessä varoittaa esteestä äänimerkillä helpottaen kaupunkiajoa ja pysäköintiä.
 • AVAIMETON SISÄÄNPÄÄSY JA KÄYNNISTYS: järjestelmä avaa ja sulkee auton ovet sekä mahdollistaa moottorinkäynnistämisen avaimeen koskematta. Auto tunnistaa kuljettajan hänen lähestyessään autoa avain taskussaan.
 • HÄTÄJARRUTUS: Hätäjarrutusjärjestelmän avulla vältetään törmääminen edellä ajavaan. Toimii 5 km/h ajonopeudesta alkaen varoittaen niin kiinteistä ja liikkuvista esteistä kuin jalankulkijoista. Mikäli kuljettaja ei ryhdy toimenpiteisiin törmäysvaroittimen aktivoiduttua, järjestelmä automaattisesti hidastaa auton.
 • KAHVITAUKOVAROITIN: Varoittaa kuljettajaa, kun on tauon paikka, kahden tunnin yhtämittaisen, yli 65 km/h nopeudella ajetun matkan jälkeen.
 • KULJETTAJAN VIREYSTILAN VALVONTA: Seuraa kuljettajan vireystilaa tunnistaen auton tiemerkinnöistä poikkeavan liikkumisen. Erityisen hyvä toiminto nopeilla, yli 65 km/h tieosuuksilla.
 • AJOVALOAUTOMATIIKKA: Järjestelmä sytyttää ja sammuttaa kaukovalot automaattisesti vastaantulevan ajoneuvon lähestyessä.
 • KATVEAVUSTIN: Katveavustin informoi kuljettajaa sivupeileissä näkyvällä varoitusmerkillä ajoneuvosta, joka on sijoittunut nk. kuolleeseen kulmaan.
 • PERUUTUSKAMERA: Kun peruutusvaihde on kytketty päälle, välittää peruutuskamera kosketusnäytölle kuvaa auton takaa. Värilliset viivat näyttöruudulla kertovat esteen läheisyydestä.
 • MÄKILÄHTÖAVUSTIN: Estää auton tahattoman liikkeellelähdön jarrupolkimen vapauttamisen jälkeen. Toimii kallistussuhteeltaan yli kolmeprosenttisessa mäessä ja pitää auton paikoillaan noin kahden sekunnin ajan. Kuljettaja voi siirtää jalkansa jarrupolkimelta kaasupolkimelle kaikessa rauhassa.
 • KAISTAVAROITIN: Järjestelmä havaitsee tiehen merkityn kaistamerkinnän tahattoman tai hetkittäisen ylittämisen ja varoittaa kuljettajaa, mikäli hän on vaihtamassa kaistaa käyttämättä suuntavilkkua. Toimii 60 km/h nopeudesta alkaen. Tällöin kuljettajaa varoitetaan äänimerkillä tai mittaristoon ilmestyvällä kuvalla.
 • NOPEUSRAJOITUSLIIKENNEMERKKIEN TUNNISTUS: Tunnistaa nopeusrajoitusliikennemerkit välittäen tiedon kuljettajalle, jolloin nopeus voidaan rekisteröidä suositelluksi nopeudeksi nopeudenrajoittimeen. Toimii kaikilla nopeuksilla. Järjestelmä havaitsee myös nopeusrajoituksen päättymisestä ilmoittavan liikennemerkin.
 • VAKIONOPEUDENSÄÄDIN/NOPEUDENRAJOITIN

LIITETTÄVYYS

Uusi C3 mahdollistaa nykyaikaisen mobiililaitteiden liitettävyyden ja tarjoaa liitettävyyspalvelut, kuten:

Connect Assist (turvallisuutta ja avustamista), Connect Nav (navigointi) ja Connect Play (infotainment).

Kaikkien Citroën Advanced Comfort® -ohjelmaan kuuluvien palveluiden tavoitteena on nopea ja intuitiivinen yhteys palveluihin, jotka varmistavat mahdollisimman hyvän turvallisuuden, navigoinnin helppouden ja entistäkin laajemman yhteydenpidon.  

CONNECT ASSIST

Kuljettajan turvaksi Connect Assist –järjestelmä yhdistää auton tiepalvelu- ja SOS-hätäpalveluihin.

Järjestelmä tekee joko automaattisen puhelun tai SOS-painikkeesta painettaessa kuljettaja voi myös keskustella suoraan palvelukeskukseen:

 • Onnettomuuden sattuessa ja airbagien aktivoiduttua auto lähettää automattisen puhelun hätäkeskukseen kertoen auton sijainnin.
 • Jos onnettomuus on kevyt tai kuljettaja tuntee terveydentilansa heikkenevän, painamalla SOS-painiketta voi hän aktivoida auton sijainnista kertovan viestin hätäkeskukseen 

CONNECT NAV

Uusi C3 korostaa teknologian tarjoamia mahdollisuuksia 7” kosketusnäytön ja siihen intuitiivisesti yhdistettyjen toimintojen avulla:

 • Kojelaudan keskelle sijoitettu kosketusnäyttö on aiempaa kiiltävämpi pinnaltaan ja korostaen teknologista ilmettä. Näytön alareunan koholla oleva laita tukee kättä ja varmistaa helpon käytettävyyden.
 • Connect Nav –kosketusnäytön kautta on mahdollista hallita myös ääniohjauksella seuraavia toimintoja: navigointi, puhelin ja radio.
 • TomTomTraffic välittää navigointiin reaaliaikaista liikennetietoa mahdollistaen optimaalisen reittivalinnan. Järjestelmä paikallistaa huoltoasemien sijainnit, välittää tietoa polttoaineiden hinnoista, säästä sekä lähistön mielenkiintoisista tutustumiskohteista. (UUTUUS SUOMESSA)
 • Käyttäjät arvostavat varmasti myös sitä, että käytössä on veloituksetta kolmen vuoden ajan vaarallisten alueiden ilmaisin (eri maiden lainsäädännön mukaan).

CONNECT PLAY

Apple CarPlay™ ja Android Auto -yhteensopivan Mirror Screen -järjestelmän ansiosta älypuhelimen sovellukset on mahdollista siirtää auton kosketusnäytölle. Kuljettajan on näin mahdollista käyttää puhelimensa multimediasisältöä ja sovelluksia kosketusnäytön avulla.

Uusi C3 on varustettu Citroënin ConnectedCAM Citroën® -järjestelmällä, joka auttaa niin oman elämän tapahtumien jakamisen kuin tuo mielenrauhaa. Autoon integroitu kamera tallentaa kuvina tai videona maksimissaan 20 sekunnin ajan auton edestä tapahtumia, jotka on mahdollista jakaa sosiaalisessa mediassa tai tallentaa vain omaan käyttöön. Kameran laaja kuvakulma enimmillään 120°, full HD, 2 miljonaa pikseliä, GPS ja sisäinen muisti 16 Go. Varuste on hyödyllinen kuljettajalle esimerkiksi onnettomuustilanteessa: Törmäyksen hetkellä kamera aktivoituu automaattisesti ja mahdollistaa tapahtumien tallentamisen 1,5 minuutin ajan (30 sek ennen ja 1 minuutti jälkeen).  

KETTERYYTTÄ JA VIIMEISIMMÄN SUKUPOLVEN VOIMANLÄHTEITÄ

10,7 metrin mittaisen kääntösäteensä ja 3,99 metrin kompaktin kokonsa ansiosta uusi Citroën C3 on ketterä käsiteltävä erityisesti kaupunkiajossa. Ajo-ominaisuudet ovat erinomaiset niin kaupunki- kuin maantieajossakin. Uusi C3 soveltuu niin pitkille kuin lyhyillekin matkoille, olet sitten viemässä lapsia harrastuksiin tai lähdössä viikonloppumatkalle ystäviesi kanssa. 

Tarjolla on suorituskykyisiä, tehokkaita ja vähäpäästöisiä uusimman sukupolven, Euro6-päästönormin mukaisia moottoreita:

– 3-sylinterinen PureTech 83 -bensiinimoottori (PureTech 83 BMV5) tai PureTech 110 -bensiinimoottori (PureTech 110 S&S BVM6)
– BlueHDi 100 -dieselmoottori (BlueHdi 100 S&S BVM5).


TEKNISET OMINAISUUDET

Pituus: 3,99 m
Leveys: 1,75 m
Korkeus: 1,47 m
Akseliväli: 2,54 m
Tavaratila: 300 L