2018 Pariisin Autonäyttely - PEUGEOT esittelee kolme maailman ensi-iltaa!

UUSI PEUGEOT 508 SW – rohkea farmari

PEUGEOT tuo ensimmäistä kertaa nähtäville farmari-version uudesta PEUGEOT 508:sta. Uusi PEUGEOT 508 SW rikkoo perinteitä vahvasti kilpaillulla D-segmentin markkinalla. Muotoilulta uusi PEUGEOT 508 SW on silmiä hivelevä ja siinä yhdistyy onnistuneesti urheilullinen eleganssi sekä käytännöllisyys, tilavuus, avaruus kuin myös takatilan käytettävyys. Uuden PEUGEOT 508 SW:n erinomainen ajettavuus sekä jousitus yhdessä tekevät ajotuntumasta kuin tien syleilyä, kiitos täydellisesti hallittujen liikkeiden.  Tehokkuus, turvallisuus sekä korkealuokkainen mukavuus antavat lupauksen intensiivisestä, nautinnollisesta ajosta.

PEUGEOT e-LEGEND -konseptiauto #UnboringTheFuture

Näyttelyosastollaan Peugeot esittelee jännittävän vision tulevaisuuden ajamisesta uusimmalla konseptiautollaan, joka on inspiroiva ja ikoninen kuvaus tulevaisuuden ajoneuvosta. Realistisissa mittasuhteissaan (4.65 m pituutta), tämä kuvaus niin autoilun kuin itse auton tulevaisuudesta todistaa Peugeot-merkin DNA:han sisäänrakennettua eleganssia. PEUGEOT e-LEGEND –konsepti kertoo Peugeotin teknologisen vision täysin sähköisestä autoilun tulevaisuudesta, johon liittyy vahvasti myös yksilöllisyys, liitettävyys sekä autonomisuus.

Konseptiauto herättää uudelleen henkiin ikonisen 504 Coupéen kantaen ylväästi sen kevyttä, urheilullista ja aistillista muotoa. Matkustamo kaareutuu taaksepäin ja sitä ympäröivät laajat lasipinnat. Etu- sekä takavaloissa ovat nähtävissä Peugeotin tunnusomaiset kolme kynnenjälkeä.

Tarjolla on neljä eri ajoasetusta, joista kuljettaja päättää mieluisensa – kaksi autonomista ja kaksi manuaalista vaihtoehtoa.

Matkustamossa nautitaan FOCAL®:in luomasta akustiikasta sekä matkustajia kohti kaartuvasta 49” digitaalisesta näytöstä. Näytöltä matkustajat voivat katsoa elokuvaa, muuta media tai kuvaa tiestä – riippuen valitusta ajoasetuksesta. Sisustan materiaalit ovat lämpimiä taittaen tulevaisuuden auton tunnelmaa.

UUDET PEUGEOT LATAUSHYBRID -MOOTTORIT

Merkittävänä uutuutena PEUGEOT paljastaa Pariisissa sen lataushybridit. Uusi käyttövoimamallisto tulee täydentämään PEUGEOT 3008:n sekä uusien PEUGEOT 508:n ja 508 SW:n valikoimaa. HYBRID sekä nelivetoinen HYBRID4 tulevat myyntiin syksyllä 2019.

Ajoelämys saa lisävivahteita uuden täysin sähköisen ZEV –ajoasetuksen lähes taianomaisesta tuntumasta, nelivedon (HYBRID4) ominaisuuksista, Sport-asetuksen tehosta sekä Hybrid-asetuksen monipuolisuudesta.

Uudet moottorit antavat kuljettajalle enemmän mahdollisuuksia valita – etu- tai neliveto, 225 tai 300 hv, sedan, SW tai SUV – neljän eri ajoasetuksen lisäksi.

KAIKKI ESILLÄ 2000 M² OSASTOLLA

Pariisin autonäyttelyssä Peugeot toivottaa kaikki vierailijat tervetulleiksi 4.-14. lokakuuta (lehdistöpäivät 2.-3.10.) osastolleen, joka peittää yli 2000 m² Halli 1:ssä, (osasto C320). Osaston virtaviivainen ja moderni ilme tarjoaa yleisölle kokemuksen, joka edustaa Peugeotin tämänhetkisiä trendejä:

  • Osastolle on jälleen tuotu monumentaalinen LEIJONA, brändin uusin lähettiläs. Tämä 12,5-metriä pitkä ja 4,8 metriä korkea veistos on PEUGEOT Design Labin suunnittelijoiden käsityö. Se ilmentää Peugeotin arvoja tinkimättömyydestä, laadusta ja voimasta sekä juhlistaa leijonan jo 160 vuotista matkaa brändin keulakuvana.
  • Kolme maailman ensiesittelyä: Uusi PEUGEOT 508 SW, PEUGEOT e-LEGEND –konseptiauto sekä uudet PEUGEOT PLUG-IN HYBRID -moottorit
  • Mukana on myös muistutus kahdesta viimeisimmästä mallista: Uusi PEUGEOT 508, radikaalisti muotoiltu näyttävä sedan, joka ilmentää intensiivistä ajoelämystä ja on todiste merkin kunniahimoisesta tavoitteesta segmentissään. Uusi PEUGEOT RIFTER joka neliveto tuo sille lisävoimaa.
  • Lisäksi esillä on muu mallisto, josta edustamassa ovat SUV-mallit PEUGEOT 2008, PEUGEOT 3008 sekä PEUGEOT 5008 SUV ja kompaktit PEUGEOT 108, PEUGEOT 208 sekä PEUGEOT 308.
  • PEUGEOT Sport tuo näytille uutta ja esittelee PEUGEOT 208 WRX by Sébastien Loeb -mallin. PEUGEOT SPORT:in insinöörit ovat tehneet väsymättömästi työtä saattaessaan uuden version valmiiksi 2018 FIA WRX -kauteen. Kehitystyön ansiosta PEUGEOT 208 WRX, jossa saavutetaan lähes 560 hv, on saanut lisää voimaa ja tehoa. Kaikki kolme PEUGEOT Total Teamin kuljettajaa ovat osastolla fanien tavattavana perjantaina, lokakuun 5.
  • PEUGEOT Design Lab –tiimi esittelee näyttelyssä 8 langatonta työkalua, kuten pyörösahan, lehtisahan sekä hiomakoneen. Myös Design Labin ”toimisto”kokoinen versio merkin lähettiläsleijonasta on näytillä. Lifestyle-mallistosta esillä ovat uuteen PEUGEOT 508 sekä GTi-mallistoihin suunnitellut laukut, LEGEND-kynsijäljin merkitty vaatetusmallisto, suola- sekä pippurimyllyt jne.

PEUGEOT on ainoa autovalmistaja, joka tarjoaa täyden malliston eri liikkumisvaihtoehtoja: polkupyöriä, potkulautoja, henkilö- sekä hyötyajoneuvoja. Näyttelyssä yleisö pääsee kuulemaan viimeisimmät Peugeot polkupyörä- ja moottoripyörämallisto kuulumiset:

  • PEUGEOT Cycles esittelee neljä erilaista sähköpolkupyörää. Kaupunkikäyttöön suunniteltu LEGEND eLC01 on jo myynnissä ja saatavana sekä retro- että modernina versiona. Lisäksi esillä on ensimmäistä kertaa kolme erilaista pyörää, joiden akku on integroitu runkoon. Nähtävänä ovat myös Peugeotin ”viimeisen kilometrin” ratkaisut: taitettava sähköpyörä sekä MICRO:n kanssa yhteistyössä kehitetty sähköinen e-Kick -potkulauta.
  • Peugeot moottoripyörät tekevät vallankumouksen GT- segmentissä tuoden markkinoille ainutlaatuisen tyylikkään “Urban GT”:n, kaupunkilaisen skootterin. Skootterissa käytettyjen valojen inspiraationa on toiminut uusi PEUGEOT 508. Skootterin suunnittelijana ja valmistajana toimii jo pitkään Peugeot moottoripyöriä tuottanut tehdas Ranskassa. Urban GT esitellään sekä Peugeotin että Peugeot moottoripyörien osastolla (Hallissa 3).

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA PEUGEOT-OSASTOLLE- HALLI 1, OSASTO C320.