Saksalaisten kuluttajien vahva luotto SONAX-tuotteisiin on jälleen osoitettu. Maan johtavien autolehtien, Auto Bildin, Auto Motor und Sportin ja Auto Zeitungin, lukijat äänestivät jälleen SONAXin parhaaksi autonhoitotuotemerkiksi.

Autolehtien lukijakyselyt: SONAX on paras autonhoitotuotemerkki

Auto Bildin lukijakyselyssä “The Best Brands in all Categories” selvitettiin eri kategorioiden parhaita brändejä. SONAX valloitti jälleen kerran ykköspaikan autonhoitotuotteiden kategoriassa huimalla 69,7 % äänivyöryllä. Ääniä sai antaa useammalle eri brändille, mutta SONAXin ero kakkos- ja kolmossijan tuotemerkkeihin (41 % ja 37,3 % äänistä) on silti huomattava.

Aiemmin keväällä SONAX selvisi ykköspaikalle myös Auto Motor und Sportin lukijakyselyssä, jossa tuotemerkki keräsi 58,3 % annetuista äänistä. SONAXille voitto oli jo kolmastoista perättäinen autonhoitotuotteiden kategoriassa.

Vahvaa menestystä myös muiden autolehtien kyselyissä

Myös muiden autolehtien, Motorsport Aktuellin, Sportauton ja Auto Zeitungin, lukijakyselyt olivat yksimielisiä: SONAX on paras tuotemerkki autonhoidossa.

Loistavat tulokset autolehtien lukijakyselyissä todistavat, että kuluttajat luottavat tuotemerkkiin ja tuotteet täyttävät kuluttajien korkeat odotukset. SONAX – taattua saksalaista laatua.