Broman Groupin tuotevalikoima laajenee, kun se aloittaa autonrenkaiden myynnin. Myyntiin tulee henkilö- ja pakettiauton renkaita. Pilottina rengasliiketoiminnassa toimii Motonet Espoon Hannuksen tavaratalo, jossa rengaskauppa alkaa kesäkuussa. Toiminta laajenee syksyn aikana Motonet-tavarataloihin ja Varaosamaailman myymälöihin. Samalla käynnistyy renkaiden myynti myös verkkokaupassa.

Broman Group aloittaa rengasliiketoiminnan – yhteistyösopimus Continental Rengas Oy:n kanssa

− Olemme tehneet Continental Rengas Oy:n kanssa yhteistyösopimuksen ja alamme myydä toimipisteissämme Continental-renkaita. Ne ovat menestyneet testeissä erinomaisesti ja vakuuttaneet ajo-ominaisuuksiltaan vaativammatkin autoilijat. Continentalilta löytyy kattava rengasmallisto, josta asiakkaamme löytävät sopivat renkaat kilpailukykyiseen hintaan, kertoo Motonet Oy:n ja Varaosamaailma Oy:n toimitusjohtaja Antti Tiitola.

Continental on Euroopan johtava autonvalmistajien rengastoimittaja. Joka kolmas Euroopassa valmistettu auto lähtee tehtaalta Continentalin renkailla.

− Tilaus- ja toimitusketjun toimivuus, yhteistyön sujuvuus ja ammattitaito ovat tehneet meistä arvostetun yhteistyökumppanin. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi toimiva ja tehokas logistiikkamme sekä pitkä kokemus automaahantuojien ja autoliikkeiden palvelemisesta antavat erinomaiset lähtökohdat palvella hyvin myös Motonetin ja Varaosamaailman asiakkaita, sanoo Continental Rengas Oy:n toimitusjohtaja Pauli Mikkola.

Uusi rengaspalvelu autoilijoille

Motonet Espoon Hannuksen uuden tavaratalon yhteydessä aloittaa toimintansa Motonet Rengaspalvelu. Se tuo kattavat rengaspalvelut autoilijoiden tarpeisiin ympäri vuoden. Uutuutena avataan nykyaikainen rengashotelli, joka tarjoaa yli 20 000 renkaalle tilat turvalliseen kausisäilytykseen oikeassa lämpötilassa. Varastonhallinta tehdään DäckData-ohjelmistolla, joka on suunniteltu palvelemaan rengasliikkeiden erikoistarpeita ja tuo mukanaan mm. dynaamisen ajanvarauskalenterin. Asiakkaille tarjottavaan rengaspakettihintaan sisältyy renkaiden vaihto, tarkastus, pesu ja vakuutus. Nykyaikaiset asennuskoneet ja asiakastilat takaavat työn hyvän sujuvuuden. Asiakkaille pystytään tarjoamaan kattava uusien renkaiden valikoima kilpailukykyiseen hintaan. Motonet Rengaspalvelusta vastaa yrittäjävetoinen Motonet-korjaamo, Servon Oy. Rengaspalvelua on tarkoitus laajentaa myös muiden paikkakuntien Motonet ja Varaosamaailma -toimipisteisiin.