Miksi yritykset laittavat autoihin oman firman logoja ja tekstejä mitä firma tekee? Miksi joku firma ei tekisi niin?

Autoteipeillä aktiivista mainostusta

Aloitetaan hyvistä puolista. Sellainen auto, jossa on firman teipit, toimii samalla yrityksen liikkuvana mainoksena ja varsinkin rakennusalalla ja remonttialalla, missä autot saattavat seistä useammankin päivän ajan kohteessa, toimii autoteipit mainoksena potentiaalisille uusille asiakkaille – näin on käynyt meidänkin asiakkaille heidän ollessaan asiakkaalla töissä, on toinen uusi asiakas soittanut ja kertonut saaneensa idean soitolle nimenomaan autoteipeistä.

Autoteipeillä aktiivista mainostusta

Autot ovat hyviä mainospintoja

Jotkut pienempien remonttifirmojen päättävät ihmiset eivät taasen halua autoihinsa mitään merkkejä, koska autoissa on useasti todella arvokkaita laitteita – ymmärrän, mutta eiköhän hyvät vakuutukset ajaisi asian verrattuna mainonnasta saatava hyöty. Varsinkin jos yrityksen käytössä on pakettiautoja, on autojen sivut ja takaosa ja joissakin autoissa myös etuosa hyviä mainospintoja.

Autoteipeillä aktiivista mainostusta

Auton teippien ei tarvitse olla maailman hienoimpia tai ihmeellisimpiä, niiden pitää olla toimivia eli parhaimmat mainosteipit ovat sellaiset, joista potentiaalinen asiakas nopeasti ymmärtää, mistä on kyse ja millaisia palveluita yritykseltä saa – sitten myös firman nimi ja jonkin yhteydenottotapa on hyvä olla esillä – se voi olla nettiosoite, tai vaikka puhelinnumero.

Autoteippi ei ole kallis investointi

Autoteipeillä aktiivista mainostusta

Pakettiauto maksaa mallista riippuen useamman kymmenen tuhatta euroa ja useimmilla se tulee yrityskäyttöön. Jos sitten siihen laitettava autoteippaus maksaa alle 1000 euroa, mutta teippaus toimii ainakin seuraavat kolme vuotta yrityksen liikkuvana mainoksena, ei investointipanostus ole kovinkaan paha – mistä muualta saat useamman vuoden mainospinnan niin halvalla? Jopa tavalliset kotisivut maksavat nopeasti saman verran ja ne sentään vaativat, että joku menee nettiin ja löytää sivuillesi – mutta liikkuvan auton mainospinta tavoittaa ohikulkijoita siellä missä auto liikkuu.

Yksittäisen logon tekeminen ja asentaminen esimerkiksi oviin ei välttämättä riitä saamaan aikaan asiakkaassa mitään reaktiota, mutta mukaan lyhyt teksti mitä teette ja puhelinnumero niin autoteippaus saattaa maksaa itsensä takaisin jo viikossa – tietenkin riippuen mitä teette, ja kuinka nopeasti toimitukset käytännössä onnistuvat. Mainosteippaamo OmaLogossa voit saada autoosi uudet teipit nopeallakin aikataululla, kannattaa olla ajoissa liikenteessä – joskus nimittäin voit saada teipit autoosi viikossa ja toisinaan suunnittelu viekin pidemmän aikaa – asiakkaamme hyväksyvät jokaisen suunnitelman ennen teippausta!

Mainosteippaamo Omalogo – pienenkin yrittäjän ystävä

Autoteipeillä aktiivista mainostusta

Tarrat kaikkeen käyttöön. Myös pysyvään merkintään. Kysy tarjous. OmaLogosta saat teippien suunnittelun, tulostukset ja asennuksen myös liiketilojen ikkunoihin, seiniin ja muihin pintoihin yhtälailla myös vaatteisiin!