Bilteman uusi kuvasto on ilmestynyt tänään. Siinä on jälleen yksissä kansissa tuhansia laadukkaita tuotteita ja uutuuksia kotiin, autoiluun ja vapaa-aikaan. Kuvaston sisällössä on panostettu keväälle ja kesälle olennaisiin asioihin, eli vapaa-ajan viettoon ulkoillen, retkeillen, puutarhaa hoitaen ja pyöräillen, sekä erilaisten rakennusprojektien tekemiseen.

Bilteman uudessa kevätkuvastossa riittää virtaa!

Sähköpyöräily on edelleen in! Biltema on jo muutamia vuosia tuonut markkinoille erilaisia sähköpyörämalleja, eikä tämä kevät tee poikkeusta. Kaupunkiajoon on tarjolla omat mallinsa, samoin kuin maastoon mieliville. Kokoontaitettava sähköpyörä lisää ajomahdollisuuksia ja ajoreviirin laajentamista entisestään, kun pyörän voi nopeasti napata kainaloon vaikkapa julkisen kulkuneuvon kyytiin siirryttäessä. Paitsi että sähköpyörä tekee pyöräilystä hauskempaa ja helpompaa, Bilteman sähköpyörillä on myös alhaiset käyttökustannukset, ja akkukin kestää vähintään 30 kilometrin matkan. Lisäksi kuvastoon on koottu tietysti tavalliseen tapaan poljettavia fillareita sekä paljon erilaisia oheistarvikkeita pyöräilyyn ja pyöränhuoltoon.

Nyt jos koskaan on entistä helpompi järjestää jalkapallopelejä kaveriporukalla ja treenata esimerkiksi vapaapotkuja ja pujottelua. Bilteman kokoontaitettavat tuotteet, kuten erilaiset jalkapallomaalit, on helppo ja kevyt kantaa mukana rannalle tai puistoon sekä koota, kiinnittää maahan ja laittaa taas kasaan seuraavaa käyttökertaa varten. Ja kuka sitten laukoo lujimmin? Se on nyt helppo selvittää Bilteman uudella laukausmittarilla! Kaikki kevään ja kesän pelit ja leikit sujuvat kuin tanssi Bilteman laajan leikki- ja harrastusvalikoiman tuotteilla.

Kesäinen retki luonnon helmassa ei ole mitään ilman kunnon eväitä! Erilaisten retkitarvikkeiden lisäksi Biltemasta saa myös kylmälaukkuja, jotka pitävät juotavat kylminä ja syömiset raikkaina ja maistuvina koko retken ajan. Uutuutena valikoimaan on saatu likaa ja vettä hylkivää materiaalia oleva kylmälaukku. Enää ei siis tarvitse harmitella laukun laskemista sateesta kosteaan maahan tai pelätä sen likaantumista. Erityistä laukussa on sen kova kansi, joka toimii pöytänä retkieväille! Retkellä on myös tärkeä huolehtia puhelimen akun riittävyydestä. Bilteman virtapankit tuovat huolettomuutta retkeilyyn, ja näppärä uutuus, taittuva ja auringonvalon voimalla latautuva virtapankki, on kannattava hankinta. Tehokas laite lataa jopa kaksi laitetta samanaikaisesti missä tahansa, ja se toimii pimeässä metsässä myös taskulamppuna!

Kasvien istuttaminen ja puutarhan hoitaminen ovat monelle viherpeukalolle tervetullutta mindfulnessia arjen kiireiden keskellä ja jotain, mitä odottaa pitkän talven jälkeen. Bilteman erilaiset pienoiskokoiset kasvihuoneet mahdollistavat siementen idättämisen ja pistokkaiden juurruttamisen jo nyt alkukeväästä. Yksi uutuustuotteista on puinen istutuspöytä, jonka ääressä työskentelyasento pysyy ergonomisena eivätkä selkä ja jalat väsy istutusprosessin aikana. Sinkityn työtason alla on säilytyshylly esimerkiksi multasäkille, ruukuille ja kastelukannulle. Puutarhatuotteiden lisäksi Biltemasta saa kaikkea, mitä rentoon ja mukavaan kesänviettoon tarvitsee, kuten puutarhakalusteita, uima-altaita ja -leluja sekä puutarhakoneita. Edullisilla oheistarvikkeilla omasta piha-alueestaan saa varmasti mieleisensä.

Rakennus- ja nikkarointiprojekteihin on tärkeä varata laadukkaat ja hyvät työvälineet. Bilteman laadukkaimmille työkaluille on myönnetty jopa 10 vuoden takuu, mikä tekee niistä myös ammattikäyttöön täydellisesti sopivia. Suosittu 150-osainen hylsyavainsarja kuuluu myös tähän kategoriaan, ja uuden kuvaston julkaisemisen kunniaksi sarjan saa nyt tuntuvasti alempaan hintaan. Lisäksi Bilteman laajasta valikoimasta saa mm. maalaustöihin oikeanlaiset siveltimet ja laadukkaat, vuodesta toiseen kestävät maalit, kuten myös projekteihin sopivat työvaatteet.

 

Bilteman Kevät ja kesä 2018 -kuvasto jaetaan 1,4 miljoonaan suomalaiseen kotitalouteen. Mikäli on kieltänyt ilmaisjakeluiden ja mainosten jakamisen, kuvaston voi tilata myös Bilteman verkkosivuilla olevan lomakkeen kautta. Lisäksi sen voi hakea Bilteman tavarataloista tai selailla verkkosivuilla olevaa digikuvastoa: http://www.biltema.fi/fi/Asiakaspalvelu/Kuvasto/