BMW tuo ajamisen iloa ja urheilullista suorituskykyä Los Angelesin autonäyttelyyn.

BMW M8 Gran Coupé – maailman ensiesiintyminen

BMW M8 Gran Coupé tuo ylellisen urheilullisuuden luksussegmenttiin. Mallin urheilullista ajotuntumaa säestävät sisätilojen luksus ja elegantti ulkomuoto.

Autossa on kierrosherkkä V8-moottori, kahdeksanvaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto DriveLogic-järjestelmällä, M xDrive -neliveto ja Active M -tasauspyörästö. Huippumalli BMW M8 Competition Gran Coupén teho on 460 kW/625 hv. Akseliväli on 200 mm Coupé-mallia pidempi.

BMW X5 M ja X6 M – ensiesiintyminen näyttelyissä

Kolmannen sukupolven katumaasturien huipputehokkaat mallit yhdistävät modernin ylellisyyden, M-suunnittelun, dynamiikan, ketteryyden, tarkkuuden ja monipuolisuuden katseita kääntävään ulkomuotoon. Perusmalleissa on tehoa 441 kW/600 hv ja Competition-malleissa huimat 460 kW/625 hv. Jousitus on suunniteltu M-filosofian mukaan huomioiden myös autojen monipuolisen luonteen.

BMW M2 CS – maailman ensiesiintyminen

M2-mallin ärhäkkä erikoisversio tuo rata-autoilun tekniikan ja tunnelman jokapäiväiseen ajoon. Kaksoisahdettu kuusisylinterinen moottori antaa tehoa 331 kW/450 hv – yli 40 hevosvoimaa M2 Competition -mallia enemmän. Valittavissa on vakiovarusteinen kuusiportainen käsivaihteisto tai seitsemänvaihteinen M-kaksoiskytkinautomaattivaihteisto. Korissa on käytetty runsaasti hiilikuitua painon minimoimiseksi.

BMW 2-sarjan Gran Coupé – maailman ensiesiintyminen

BMW tuo mallistoonsa uuden 2-sarjan Gran Coupén: näyttävyyttä, urheilullisuutta ja käytännöllisyyttä samassa paketissa. Uusi 2-sarjan Gran Coupé on perinyt isommilta malleilta tutun pitkän ja matalan sivuprofiilin, minkä ansiosta akseliväli on hieman coupéa pitempi ja takapenkkiläisille on 33 mm enemmän jalkatilaa.

Huippumalli M235i xDrive (225 kW/306 hv) kiihtyy nollasta sataan 4,9 sekunnissa. Nelivetoisen M235i xDrive -mallin erikoisuus on mekaaninen torsen-tasauspyörästö, joka tasauspyörästön lukon tavoin jakaa voimaa tasaisesti molemmille etupyörille.

Malli tulee markkinoille maaliskuussa 2020.

BMW Motorrad Concept R 18

Heritage-sarjan Concept R 18 -konseptimoottoripyörässä yhdistyy BMW Motorradin menneisyys ja tulevaisuus. Custom-konseptin keskiössä on iso kaksisylinterinen 1 800-kuutioinen bokserimoottori. Yhtiö tuo markkinoille malliin perustuvan R 18 -moottoripyörän ensi vuoden jälkimmäisellä puoliskolla.