Continentalin nastarengas menestyi Moottori-lehden vertailussa

Continentalin IceContactTM 2 oli testin tasapainoisin rengas. Se oli lumiosuuden ykkönen ja sai kiitettävän arvosanan myös ajettavuudesta jäällä.

IceContactTM 2 -renkaan vahvuutena on juuri erinomainen kokonaisuus. Se suoriutuu tasaisesti ja on turvallinen ajettava kaikissa talviolosuhteissa: lumella, jäällä, märällä sekä kuivalla asvaltilla.

Uuden, innovatiivisen nastojen pinnoitus- ja kiinnitysmekanismin ansiosta nasta on aina oikeassa asennossa tien pintaan nähden. Erityiset jäähilekäytävät ohjaavat jäämurskan pois nastan ympäriltä, mikä tarkoittaa lyhyempää jarrutusmatkaa ja parempaa käsiteltävyyttä.

Renkaan epäsymmetrinen pintakuvio puolestaan takaa erinomaisen pidon ja loistavan ajettavuuden kaikissa olosuhteissa.

IceContactTM 2 -rengas oli myös testin hiljaisin.

– Kaikissa renkaissamme turvallisuus ja hyvä ajettavuus ovat tärkeimpiä ominaisuuksia. Continentalin menestys testeissä kertoo huippunsa viritetystä teknologiasta, jonka takana on jatkuvat turvallisuutta lisäävät innovaatiot, Continental Rengas Oy:n markkinointipäällikkö Marko Pursiainen sanoo.

Moottori-lehden nastarengastestissä oli mukana kahdeksan rengasta. Vertailu julkaistiin lehden numerossa 9/2018 (ilmestymispäivä 12.9.2018).