Fortum Singalong Shuttlen sähköautot kuljettavat festivaalivieraita Turun keskustasta Ruisrockin festaribussiasemalle. Kyseessä on maailman ensimmäinen kyytipalvelu, jota ei makseta rahalla vaan laulamalla.

Fortum tarjoaa Ruisrockin kävijöille maailman ensimmäisen kyytipalvelun, joka maksetaan laulamalla

Miltä kuulostaisi ympäristöystävällinen kyyti, joka kulkee niin pitkään kuin jaksat laulaa? Ruisrock-viikonloppuna Fortum lanseeraa maailman ensimmäisen laulamalla maksettavan kyytipalvelun, Fortum Singalong Shuttlen. Sähköautot kuljettavat festarivieraita Aurajoen jokirannasta Ruisrockin festaribussiasemalle 6.–8.7. klo 12–17 välisenä aikana. Autossa käy maksuvälineenä ainoastaan laulu.

Ympäristöystävällinen sähköautokyyti hauskin tapa matkata festareille

“Ympäristöarvot ovat Ruisrockille tärkeitä, ja haluamme kannustaa ihmisiä esimerkiksi kimppakyyteihin. Tällainen kyytipalvelu on varmasti hauskin tapa päästä festivaalialueen tuntumaan ja virittäytyä fiilikseen jo matkalla!” iloitsee Ruisrockin kumppanuuspäällikkö Annakaisa Anttila. “Mahtavaa, että Fortum Singalong Shuttle pilotoidaan juuri Ruisrockissa”, Anttila jatkaa.

Kyytipalvelun kehittäjä ja Ruisrockin virallinen yhteistyökumppani Fortum on tunnettu työstään puhtaan energian parissa. Fortum Charge & Drive sähköautojen latausverkosto on Pohjoismaiden laajin yli 2 000 laturillaan.

Hiljaiset sähköautot mahdollistavat laulamisesta nauttimisen ilman taustamelua. “Haluamme muistuttaa ihmisiä sähköautoilun mukavuudesta ja helppoudesta. Parasta tietysti on, ettei se saastuta ympäristöä”, kertoo Fortumin Brand Manager Jussi Mälkiä.