Hyundai laajentaa suosittua N-mallistoaan tuomalla markkinoille i30-mallistoon i30 Hatchback N Line ja i30 Fastback N Line -mallit. Ensimmäisenä Hyundain SUV-mallina N Line -käsittelyn saa Tucson. Hyundai i30 N Line -mallin hinta alkaa 26 990 eurosta ja Tucson N Linen 43 990 eurosta. Kaikki kolme uutta mallia saapuvat Suomen markkinoille toukokuussa 2019.

N Line -malliston yksityiskohdat näkyvät sekä auton ulko- että sisäpuolella. Koko N Line -mallistoon kuuluvat urheilulliset etu- ja takapuskurit. N Line -malliston urheiluistuimet ovat i30 N Linessa vakiovarusteena kangasverhoillut ja Tucsonissa N-kirjaimella koristellut nahka-mokkanahkaverhoillut istuimet, jotka antavat tavanomaista paremman sivuttaistuen. Sporttinen rei’itetyllä nahalla verhoiltu ohjauspyörä, metalliset polkimet, musta sisäkattoverhoilu ja N-merkintää kantava vaihteenvalitsimen nuppi lisäävät urheilullista ajokokemusta.

Hyundai i30 N Line -mallien dynaamista ilmettä vahvistavat 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, jotka tuodaan nyt ensi kertaa saataville viisioviseen i30-malliin. Tucson N Linen näyttävien tummien vanteiden koko on 19 tuumaa. N Line -malleissa on tummennetut takaikkunat ja led-takavalot. Keulassa auton luonteesta viestittää tyylitelty N Line -mallimerkintä.

Hyundai N Line -mallisto saapuu Suomeen

Voimanlähteeksi i30 N Line -malleihin on tarjolla 1,4-litrainen 140 hevosvoimaa kehittävä T-GDI-bensiinimoottori ja Tucson N Line -malliin tehokas 177 hv 1,6 T-GDI -bensiinimoottori nelivetoisena. Muusta N-mallistosta poiketen kaikki N Line -mallit on varustettu 7DCT-automaattivaihteistolla.

N Line -mallien teknisiä ratkaisuja ovat urheilullinen jousitus ja moottorin vaste, jotka on maustettu tuomaan lisäpotkua. i30 N Linen uudet 16-tuumaiset ja Tucson Linen 17-tuumaiset jarrulevyt edessä parantavat auton käytöstä urheilullisessa ajossa. Hyundai i30 N Linessa myös N-mallistoon sopivat pakoäänet erottavat urheilulliset mallit sisaruksistaan.

Hyundai i30- ja Tucson-mallit on suunniteltu, testattu ja valmistettu Euroopassa.