Suomen johtavan henkilökuljetusyritys Kovasen rinnalle lanseerattu uusi, edullinen FixuTaxi tuo toivotut edullisemmat taksikyydit saataville jo tänään. FixuTaxi tarjoaa mobiilisovelluksella tilatun taksikyydin aina kiinteään hintaan, ja esimerkiksi matka keskustasta Helsinki-Vantaan lentokentälle maksaa 35 euroa. FixuTaxilla matkustaminen on jopa 30% edullisempaa kuin taksilla matkustaminen tähän mennessä.

Kovasen uusi FixuTaxi aloitti toimintansa jo tänään – kympin taksikyydit saapuivat pääkaupunkiseudulle

Viime tammikuussa laadukkaista taksi- ja kuljetuspalveluistaan tunnettu Kovanen kertoi tuovansa markkinoille uuden FixuTaxi-nimisen brändin, joka tarjoaa kiinteähintaisia taksikyytejä Helsingissä viimeistään uuden liikennelain astuessa voimaan. FixuTaxi aloitti toimintansa kuitenkin etuajassa aikataulustaan: edulliset, kiinteähintaiset kyydit otettiin käyttöön jo tänään 1.6.

”FixuTaxi tarjoaa tästä päivästä lähtien kätevän ja edullisen tavan matkustaa taksilla. Uuden FixuTaxin sovelluksen ansiosta asiakas saa hinnan tietoonsa aina ennen matkan alkamista, ja jopa kuusi kaverusta voivat matkustaa samalla hinnalla kuin yksi. Tiputimme vielä kaikista aloitusmaksuistakin puolet pois, joten nykytaksoihin verrattuna FixuTaxin käyttäminen on noin 10–30% edullisempaa. On hienoa, että pääsemme avaamaan pelin ja tarjoamaan kuluttajille näitä toivottuja, edullisempia taksimatkoja jo nyt”, kertoo Kovasen toimitusjohtaja Topi Simola.

FixuTaxin hinnoittelu ei ole riippuvainen kyydissä matkustavien henkilöiden määrästä, ja tämä tekee matkasta asiakkaille selkeästi edullisemman. Myös FixuTaxien aloitusmaksu on puolet edullisempi kuin keskivertotaksilla. FixuTaxilla voi myös matkustaa joka päivä kymmenen euron kiinteällä hinnalla keskusta-alueella ruuhka-aikojen ulkopuolella. Myös keskustasta lentokentälle pääsee kiinteällä 35 euron hinnalla. FixuTaxit ovat seitsenpaikkaisia, ympäristöystävällisiä hybridi-autoja ja tila-autoja.

”Uskomme, että FixuTaxi muuttaa ihmisten tapaa käyttää taksia. Se vastaa asiakkaiden huutoon edullisimmista ja selkeimmistä taksikyydeistä ja tuo taksin arkeen, meille kaikille. Haluamme olla esimerkillämme kehittämässä liikkumispalveluita ja seuraamme mielenkiinnolla taksialan vapautumista”, Simola sanoo.

Suurelle hintatietoisten joukolle suunnattu FixuTaxi laajentaa Kovasen jo tunnettua palvelutarjontaa. Laatutietoisille asiakkaille Kovanen ylivoimaisella palvelullaan ja kalustollaan on luottokumppani jatkossakin. Molempia brändejä yhdistää hyvä asiakaspalvelu, modernit tilausmahdollisuudet ja turvalliset autot.

FixuTaxi aloittaa toimintansa pääkaupunkiseudulla, ja tavoitteena on laajentua vähitellen myös muihin Suomen suuriin kaupunkeihin. FixuTaxin voi tilata tästä päivästä alkaen uudella mobiilisovelluksella tai soittamalla numeroon 01006060. Kyytiin voi hypätä myös taksitolpalta tai kadulta.