Plus-sarjan uusi kumiseos antaa runsaasti ajokilometrejä ja alhaisen vierintävastuksen.

Jopa viidennes lisää ajokilometrejä kovilla ja karkeilla pinnoilla.

Renkaan valinta on nyt entistä selkeämpää.

Lisää ajokilometrejä ja vähemmän vierintävastusta – Continental parantaa umpikumirenkaiden valikoimaansa uudella kumiseoksella

Teknologiayritys Continental on optimoinut trukkien umpikumivalikoimansa uudella Plus-sarjalla, joka on ollut saatavilla tammikuun alusta lähtien. Continentalin neljä umpikumirengastyyppiä – SC20+, CS20+, CSEasy SC20+ ja SH12+ – sisältävät uutta Plus-kumiseosta, jonka yhdistää kaksi etua: runsaat ajokilometrit ja alhaisen vierintävastuksen. Continental tehostaa näin umpikumirenkaidensa valikoimaa ja hyödyttää asiakkaitaan entistä selkeämmällä tuotevalikoimalla.

– Plus-kumiseoksen ansiosta asiakkaiden ei jatkossa tarvitse valita SC20 Energy+ – ja SC20 Mileage+ -renkaiden välillä. Olemme myös onnistuneet merkittävästi parantamaan näiden CS20 -, CSEasySC20 – ja SH12 -renkaiden seuraajien käyttöikää etenkin ulkokäytössä, toteaa teollisuusrenkaiden tuoteryhmäpäällikkö Julian Alexander (Product Line Manager, Continental Commercial Specialty Tires ).

Continental SC20+

SC20+ -malli yhdistää kaikki edeltäjiensä edut. Uuden Plus-seoksen ansiosta se saavuttaa enemmän ajokilometrejä, kuten SC20 Mileage+ ja alhaisen vierintävastuksen, kuten SC20 Energy+. Niinpä huolto- ja ylläpitokustannukset sekä energiankulutus vähenevät. SC20+ kestää kovaa kulutusta ja on erityisen hyvä epätasaisilla pinnoilla, kuten laattapinnoitteilla tai kiveyksillä.

Toimivaksi todettu suunnittelu varmistaa vetokyvyn. Kulutuspinnan kyky vastustaa pistovaurioita ja leikkautumista on maksimaalinen uuden kestävän kumiseoksen ansiosta. Niinpä kuluminen vähenee ja käyttöikä pitenee. Rengas soveltuu ihanteellisesti rankkaan sisä- ja ulkokäyttöön.

Continental CS20+

CS20+ on monikäyttöinen apuri. Sen suljettu olka-alue minimoi tärinää ja takaa mahdollisimman hiljaisen ajoäänitason. Katkeamaton kulutuspinnan kuviointi antaa hyvän pidon. Se tarjoaa myös sivusuunnassa vakaan kosketuspinnan alustaan, joten tiukatkin kaarre- ja kääntöliikkeet onnistuvat. Uuden kumiseoksen ansiosta renkaan hyötynä on yhä enemmän ajokilometrejä. CS20+ soveltuu erinomaisesti varastoihin sekä käyttöön kovilla ja tasaisilla pinnoilla, joilla tarvitaan hyvää ohjattavuutta ja hallintaa.

Continental CSEasy SC20+

CSEasy SC20+ tarjoaa erityisen adapterinsa avulla muuten samat edut kuin SC20+, mutta myös sen asennus on helppoa käsityökaluilla. Niinpä ulkoisia asennuspalveluja ei tarvita, vaan renkaan saa käyttöön entistä nopeammin – ja samalla merkittävästi vähemmin kustannuksin.

Uusi tekniikka – sekä Plus-seos että adapteri – vähentää huomattavasti renkaiden lämpiämistä käytön aikana. Näin se parantaa CSEasy SC20+ -renkaiden kykyä välttää vaurioita ja tekee niistä yhä kestävämmät. Uusi kumiseos vähentää vierintävastusta ja lisää ajokilometrejä, kuten muutkin uudet Continental Plus-sarjan renkaat. Niinpä CSEasy SC20+ on lyömätön valinta rankkoihin tehtäviin sisä- ja ulkotiloissa.

Continental SH12+

SH12+ on nyt saatavilla uudella kumiseoksella, joka tekee siitä yhä kestävämmän. Kulutuspinnaltaan sileä rengas tarjoaa äärimmäistä mukavuutta ja on hyvin vastustuskykyinen leikkaus- ja repeämisvaurioille. Se sopii ihanteellisesti sisäkäyttöön, etenkin koville ja sileille pinnoille.