Esiteltyään menestyksekkäästi ensimmäisen suorituskykyä henkivän N-mallinsa Hyundai Motor laajentaa valikoimaansa entisestään. i30 N -mallin rinnalle esitellään nyt Euroopassa uusi N Line -mallisto. Sen aloittaa i30 N Line, jonka houkuttelevuutta lisäävät i30 N -mallista tutut muotoilun yksityiskohdat sekä auton sisä- että ulkopuolella. Myös N Line -mallin teknisiä ratkaisuja, kuten jousitus, jarrut ja moottorin vaste, on maustettu antamaan autolle lisäpotkua tavalliseen viisioviseen i30-malliin verrattuna.

Monet i30 N Linen muotoiluelementit on huolella valittu tunnustusta saaneen i30 N -mallin ratkaisuista. Näitä ovat esimerkiksi muhkeat etu- ja takapuskurit, jotka on N Line -malleissa varustettu hopeanvärisellä tehosteraidalla. Auton dynaamista ilmettä vahvistavat 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, jotka tuodaan nyt ensi kertaa saataville viisioviseen i30-malliin. Myös uusi pakoputkiston kaksoistakavaimennin erottaa i30 N Line -mallin sisaruksistaan. Keulassa auton luonteesta viestittää tyylitelty N Line -mallimerkintä.

Sisätiloissa autoon on valittavissa N-kirjaimella koristellut mokkanahkaverhoillut urheiluistuimet, jotka antavat tavanomaista paremman sivuttaistuen. Sporttinen rei’itetyllä nahalla verhoiltu ohjauspyörä, metalliset polkimet ja niin ikään N-merkintää kantava vaihteenvalitsimen nuppi lisäävät ajokokemuksen syvyyttä. Tavallisesta viisiovisesta i30-mallista tuttu tilava ja käytännöllinen matkustamo tarjoaa myös N Line -mallissa mukavat oltavat kaikille istujille.

Urheilullisemman ajokokemuksen viimeistelemiseksi jousitus sekä moottorin reagointi kaasuun on hienosäädetty uudelleen N Line -mallin vaatimuksiin sopiviksi. Pyörille on asennettu PS4 Michelin Performance -renkaat vastaamaan auton sporttiseen haasteeseen. Uudet 16-tuumaiset etujarrulevyt parantavat auton käytöstä urheilullisessa ajossa verrattuna tavallisen viisiovisen i30-mallin 15-tuumaisiin leyihin. Voimanlähteeksi i30 N Line -mallin ostaja voi valita joko 1,4-litraisen 140 hevosvoimaa kehittävän T-GDI-bensiinimoottorin tai 1,6-litraisen 136-hevosvoimaisen CRDi-dieselin.

– i30 N -mallimme on ollut ensiesittelystään lähtien suunnattoman menestyksekäs. Se osoittaa kykymme suunnitella suorituskykyisiä autoja ja tuoda esiin ajamisen hauskuus. Nyt i30 N Linen avulla tuomme tämän tunteen uusien autoilijoiden ulottuville. Uskomme, että N Linen kattava paketti muotoilullisia ja teknisiä parannuksia tuo jatkossakin uusia asiakkaita Hyundain pariin Euroopassa, sanoo Hyundai Motor Europen markkinointi- ja tuotejohtaja Andreas-Christoph Hofmann.

Maustetta maantielle: Uusi Hyundai i30 N Line

Tulinen kuin chilikastike

Juhlistaakseen uuden N Line -mallin julkistamista Hyundai on tuottanut uutuuden muotoilullisia ja teknisiä kohokohtia esittelevän videon. Sillä Hyundai Motorsportin testikuljettaja ja moottoriurheilun legenda Gabriele Tarquini esittelee auton huumorin keinoin.

Videolla Tarquini käsittelee i30 N Linea taitavasti ja vaivattomasti asettaen auton tarkalleen oikeaan paikkaan putoavien chilikastikepisaroiden nappaamiseksi hampurilaiselleen. N Line tuo samalla hauskalla tavalla lisämaustetta i30-malliin. Pääset katsomaan videota tästä.

i30 N Line tulee myyntiin Suomessa vielä kuluvan vuoden aikana.