Toyota esittelee 14 vuoden poissaolon jälkeen Camryn läntisen Euroopan markkinoille voidakseen tarjota asiakkailleen täysin uuden mallin D/E-segmentissä.

Toyota Camry tekee paluun Euroopan markkinoille

Uusi Camry on varustettu neljännen sukupolven itselataavalla hybriditekniikalla ja laajentaa siten Toyotan Euroopan malliston hybridimallien lukumäärän kahdeksaan. Uusi 2,5-litraiseen bensiinimoottoriin perustuva hybriditekniikka yhdistää polttoainetaloudellisuuden, pienet päästöt sekä jouhean tehon erittäin miellyttävään kokonaisuuteen.

Täysin uusi, kahdeksannen sukupolven Camry on saumatonta jatkumoa mallisarjalle joka esiteltiin ensimmäistä kertaa vuonna 1982. Mallia on myyty maailmanlaajuisesti yli sadassa maassa yli 19 miljoonaa kappaletta. Yli 700 000 kappaleen vuosimyynnillä Camry on pysynyt jo pitkään maailman myydyimpänä D/E-segmentin autona.

Camry on TNGA-alustarakenteen uusin esiintyminen ja ensiesiintyminen tässä kokoluokassa. TNGA tarjoaa tässä mallissa, kuten muissakin samaa filosofiaa hyödyntävissä malleissa iloa ja tarkkuutta ajamiseen samalla kun se mahdollistaa erinomaiset sisätilat ja käyttäjäystävällisen teknologian käytön kaikissa varusteissa.

Uusi Camry rakentuu sekä voimakkaiden perinteiden – laadun, hiljaisuuden ja ajomukavuuden – että täysin uusien linjojen varaan. Täysin uusi ulko- ja sisädesign, luokkansa kärkeä oleva ajomukavuus, erittäin kehittynyt voimalinja ja korkea varustelutaso tekevät uudesta Camry-mallista erityisesti eurooppalaiseen makuun soveltuvan kokemuksen.

Elegantti kattolinja tuo ulkoasuun näyttävyyttä samalla kun se takaa hyvät pääntilat ja kompaktisti mitoitetut ikkunalinjat aikaansaavat uniikin tyylikkään ja urheilullisen vaikutelman. Sisätilat ilmentävät tyylin, mukavuuden ja käsinkosketeltavan laadun ideaalia yhdistelmää, jonka kuljettajakeskeinen ergonomia tarjoaa yhtäältä upean ajokokemuksen kuljettajalle kuin erinomaiset tilat matkustajille.

Täysin uusi Toyota Camry Hybrid saapuu läntiseen Eurooppaan vuoden 2019 alussa.