Jos olisi yksi auto, jota voisi kutsua myyntimenestykseksi, se olisi Golf. Golfia on kehitetty jatkuvasti sukupolvesta toiseen ja siitä on tullut tunnustettu ikoni ympäri maailman. Vain kahden viikon päästä, lokakuun 24. päivä, Volkswagen esittelee Golfin kahdeksannen sukupolven maailmanensi-illassa Wolfsburgissa: digitaalisempi, enemmän liitettävyyspalveluita kuin koskaan ennen, pakattu täyteen innovaatioita ja erittäin ilmeikäs muotoilu.

Ne ominaisuudet, jotka ovat tehneet Golfista maailmanlaajuisen myyntimenestyksen, on viety kahdeksannen sukupolven malliversiossa jälleen uudelle tasolle. Tämän lisäksi uudet taloudelliset moottorit ja edelleen parannetut teknologiset innovaatiot tarjoavat lisää ajomukavuutta. Uusi Volkswagen Golf on myös edelläkävijä digitalisaatioon ja liitettävyyspalveluihin keskittyvien sisätilojen osalta, kuten myös kuljettajaa avustavien järjestelmien sekä on-line-palveluihin perustuvien toimintojen suhteen.

Sen ulkonäkö on dynaamisempi kuin koskaan aikaisemmin, ja silti se on välittömästi tunnistettavissa Golfiksi. Sisäpuolella raikkaat värit ja materiaalit sekä uusi digitaalinen ohjaamo määrittelevät uuden kompaktin kokoluokan auton tyylin.

Uuden kahdeksannen sukupolven Volkswagen Golfin lanseeraus tapahtuu Suomessa ensi vuoden puolella.