WAU RY JA CITROËN PITÄVÄT JATKOSSA YHDESSÄ LAPSET WAUHDISSA

WAU ry on toiminut 10 vuotta tarkoituksenaan edistää lasten ja nuorten hyvinvointia järjestämällä maksutonta liikuntapainotteista harrastustoimintaa. Harrastusmallisuuksia halutaan tarjota tasapuolisesti kaikille ja tukea lasten keskinäistä tasa-arvoisuutta. Tärkeänä kohderyhmälä ovat kuitenkin haasteellisessa tilanteessa elävät lapset, joille tasapainoisen tulevaisuuden rakentamiseen saatu tuki ja kannustava sosiaalinen sidosryhmä ovat tärkeässä asemassa. Yhdistyksen tavoitteena on kuluvan vuoden loppuun mennessä ylittää miljoonan liikutetun tunnin raja.

Auto on WAU ry:n toiminnan mahdollistamisessa tärkeässä roolissa, sillä ohjaajien on päästävä kulkemaan sinne, missä muut eivät palveluita tarjoa ja heitä eniten tarvitaan. Iloisuus, leikkisyys, turvallisuus ja osallistaminen – kaikki nämä yhdistävät niin WAU ry:tä kuin Citroënia, joka valikoitui yhteistyökumppaniksi nuoria liikuttavien ohjaajien autoja valittaessa. Uuden C3:n leikkisä ilme kätkee sisälleen kasapäin turvallisuutta, mukavuutta ja luotettavuutta – arvoja, joita yhtä lailla WAU edustaa.

Nuoriin kohdistuvaan, hyvää tekevään yhteisteistyöhön oli helppo löytää myös muita yhteistyökumppaneita. Secto Automotiven rahoitusratkaisut ja palvelut auttoivat pitämään autojen kuukausittaiset kulut tasaisina ja alhaisina. Folksamin tarjonnasta puolestaan löytyi kattavat vakuutukset autoille.

Viikonlopun aikana luovutettiin ensimmäiset yhteistyö Citroënit WAU ry:n käyttöön ja nyt nämä pirteät Citroënit näkyvät kaduilla liikuttaen ohjaajia, jotta itse lapset ja nuoret pääsevät liikkumaan.