Keraamiset pinnoitteet valtaavat autonhoitoalaa

Keraamiset ohutkalvopinnoitteet haastavat jo tosissaan autojen pintakäsittelyä vuosikymmenten ajan hallinneet vahat. Berner Oy on kehittänyt yhden globaalissakin mittakaavassa edistyksellisimmistä tuoteperheistä.

KORREK Pro Ceramic TFC™ -pinnoiteet muodostaa auton maalipinnalle ohuen ja kestävän, vettä ja likaa tehokkaasti hylkivän kalvon. Se vähentää naarmuuntumista ja antaa lisää suojaa mm. uv-säteilyä, tiesuolaa, korkeita lämpötiloja, lintujen jätöksiä ja itikoiden auton maalipinnalle jättämiä jälkiä vastaan.

KORREK Pro Ceramic TFC™ -tuotteet edustavat Suomessa kehitettyä ja täysin uudenlaista keraamista TFC- eli ohutkalvoteknologiaa. Heinävedellä valmistettava tuoteperhe tarjoaa lisäsuojaa jopa useiksi vuosiksi, korvaten näin perinteiset autovahat. Kun laadukkainkin käsinvahaus saattaa pettää jo ensimmäisessä liuotinpesussa, KORREK Pro Ceramic TFC™ -pinnoitteet pitävät kutinsa läpi haastavimpien suomalaisten talvipesujen. Ne kestävät hiilivetyliuottimia ja vahvoja pesuaineita huomattavasti perinteisiä ratkaisuja paremmin.

KORREK Pro Ceramic TFC™ -pinnoitetun auton maalipinta on kiiltävämpi ja väri syvempi, eikä se naarmuunnu niin helposti. Lasimainen pinta on erittäin kestävä, mutta siitä huolimatta elastinen. Se hylkii voimakkaasti mm. vettä, likaa ja öljyjä. Auton pesu helpottuu ja lika irtoaa helpommin, eikä autoa tarvitse vahata pinnoitteen kestoaikana. Teksti: Timo Mansikka-Aho

KORREK Pro Ceramic TFC™ -pinnoitteet asennetaan aina koulutetun käsittelypisteen toimesta. Käsittelypisteet löytyvät osoitteesta:

www.korrek.fi/kasittelypisteet

KORREK Pro Ceramic TFC™ -tuoteperheestä löytyvät myös ammattilaisille kehitetyt pesuaineet:

• KORREK Pro Ceramic TFC™ CURE 

on keraaminen elastomeeripinnoite, jonka täysin uudenlainen kemiallinen rakenne muodostuu pii- ja polymeeriyhdistelmistä. Kiilto, hydrofobisuus sekä kulutuksenkesto ovat markkinoiden ehdotonta huippuluokkaa.

CURE-pinnoitteen kesto on keskimääräisellä autonkäytöllä jopa viisi vuotta.

• KORREK Pro Ceramic TFC™ PRO QUARTZ 

on erittäin kova ja kestävä keraaminen pinnoite, joka toimii erinomaisesti myös auton muovipinnoissa. Lakkamaisen ja kiiltävän PRO QUARTZ -pinnoitteen kesto on keskimääräisellä autonkäytöllä 2-3 vuotta.

• KORREK Pro Ceramic TFC™ NANOSEAL 4K 

on keraaminen pinnoite, joka suojaa tehokkaasti kaikkia maali-, muovi- sekä metallipintoja. Käsitelty pinta hylkii vettä, likaa ja öljyjä sekä suojaa mm. syövyttäviltä aineilta ja UV-säteilyltä. NANOSEAL 4K -pinnoitteen kesto on keskimääräisellä autonkäytöllä 1-2 vuotta.