Kysyntään on nyt vastattu! Suosittua, autolehtienkin testeissä menestynyttä SONAX PROFILINE Actifoam Energy -vaahtoshampoota on saatavilla nyt myös riittoisassa 10 litran kanisterissa.

SONAX PROFILINE Actifoam Energy -vaahtoshampoo on tehokas ja vahaturvallinen, ammattilaiskäyttöön tarkoitettu puhdistusaine, joka sopii käytettäväksi automaattipesuloihin ja vaahdottimiin. Vaahtoshampoota on saatavilla käteen sopivassa yhden litran pullossa sekä uutuustuotteena riittoisassa 10 litran säästöpakkauksessa.

SONAX PROFILINE Actifoam Energy on tehokas ja hellävarainen

Vaahdotettavan pesuaineen tärkein ominaisuus on pesuteho. Mikäli pesuaine ei poista likaa kunnolla, tulee likaa hangattua maalipintaa vasten pesun yhteydessä, mikä aiheuttaa mikronaarmujen syntymistä maalipinnalle. SONAX PROFILINE -vaahtoshampoo vaahtoaa erittäin hyvin ja kuohkea vaahto pysyy auton pinnalla pitkään, joten pesuaine ehtii kunnolla vaikuttamaan. Tämän jälkeen lika irtoaa tehokkaasti ja valuu vaahdon mukana pois.

SONAX PROFILINE Actifoam Energy -vaahtoshampoo on paitsi tehokas lian irrottaja, niin myös erittäin hellävarainen pesuaine, joka ei vahingoita autoa suojaavaa vahapintaa. Tuotetta voidaan käyttää, käyttötarkoituksesta riippuen, joko laimentamattomana tai laimennettuna enintään suhteessa 1:10. Pesuaineessa on myös miellyttävä, karkkimainen tuoksu.

Tuotenumerot:

SONAX PROFILINE Actifoam Energy 10 L: SO 618 600

SONAX PROFILINE Actifoam Energy 1 L: SO 618 300