Taksi Helsinki on tehnyt sopimuksen pohjois-savolaisen taksiyrityksen VieVie Sinut Oy:n taksivälityksen siirtymisestä Taksi Helsingin palvelukeskukseen. Taksi Helsingin tavoitteena on laajentua valtakunnalliseksi toimijaksi ja sopimus on merkittävä päänavaus strategisen tason yhteistyöhön koko suomalaisessa taksikentässä.

Yhteistyö Pohjois-Savon VieVie Sinut Oy:n sisältää matkaketju- sekä teknologiayhteistyötä ajovälityksen osalta. VieVie Sinut Oy:n taksitilaukset tilataan torstaista 5.7.2018 lähtien numerosta 0100 0700. Numero ohjautuu Taksi Helsingin palvelukeskukseen, josta välitetään pääkaupungin taksitilausten lisäksi nyt myös Pohjois-Savon tilauksia.

– Tämä on merkittävä päänavaus Taksi Helsingin valtakunnalliseen laajentumiseen. Yhteistyöverkosto takaa meille taksipalvelujen saatavuuden myös tulevaisuudessa, kertoo Taksi Helsingin toimitusjohtaja Jari Kantonen.

Taksi Helsingin palvelukeskuksella on kymmenien vuosien kokemus taksien välityksestä. Asiakaspalvelijoiden koulutus on aloitettu hyvissä ajoin ja tilaukset hoituvat nopeasti ja ystävällisesti. Yhteistyön seurauksena VieVie Oy:lle tulee myöhemmin käyttöön myös oma Taksi Helsinki -sovellukseen pohjautuva tilaussovellus.

VieVie Sinut Oy

Pohjois-Savossa toimiva VieVie Sinut Oy on sataprosenttisesti paikallisista yrittäjistä koostuva yhtiö. Se tuottaa asiakkaille tuttua ja turvallista palvelua noin 80 taksilla Kuopiossa, Siilinjärvellä, Nilsiässä sekä Tahkolla. Välitykseen kuuluu taksien lisäksi myös isompaa kalustoa. Yhtiö pitää tärkeänä yhteisiä laatuvaatimuksia sekä kuljettajien ammattitaitoa.

– Yhteistyöllä varmistamme entistäkin laadukkaammat mahdollisuudet palvella asiakkaitamme. Taksi Helsinki -yhteistyö tarjoaa pohjois-savolaisille taksiyrittäjille parempia teknisiä työkaluja palveluiden kehittämiseen ja toteuttamiseen, sanoo VieVie Sinut Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Fagerström.

Taksi Helsinki ja Pohjois-Savon VieVie Sinut Oy yhteistyöhön

VieVie Sinut Oy yrityksenä

VieVie Sinut Oy on savolainen henkilöliikenteen tavaratalo, jonka omistavat sataprosenttisesti paikalliset kuljetusyrittäjät. Yhtiön tärkein tuote on VieVie -Taksit noin 80 taksilla, mutta välitykseen kuuluu myös isompaa kalustoa. VieVie -brändin väreissä liikennöivät taksit kulkevat palvelulla ja ovat kunnossa kaiken aikaa.

 

Taksi Helsinki Oy yrityksenä

Taksi Helsinki Oy on pääkaupunkiseudun ja Suomen suurin taksitoimija 1340 taksilla. Asiakaslähtöinen kehitystyö, laadunvalvonta ja uusien palvelutuotteiden kehitys ovat tekijöitä, joilla Taksi Helsinki haluaa varmistaa asiakastyytyväisyyden nyt ja tulevaisuudessa. Taksitilauksen vaivattomuus, luotettavuus ja monipuoliset tilaustavat ovat keskeinen osa Taksi Helsingin asiakaspalvelukonseptia.