• Oy Ford Ab on julkaissut ensimmäisenä Suomeen saapuvien 5-ovisten mallien hinnat. Malli on ensimmäiseksi saatavana Trend-, Titanium- ja ST-Line-varustetasolla.
  • Täysin uusi Ford Focus on kaikkien aikojen älykkäin Ford tarjoten erittäin kattavan vakiovarustelun ja enemmän kuljettajaa avustavia teknologioita kuin koskaan aikaisemmin
  • Ford valmistaa Euroopassa myytävät Focukset Saarlouisin tehtaalla Saksassa.

Täysin uuden 5-ovisen Ford Focuksen hinnat on julkaistu

VANTAA 20.4.2018 – Täysin uuden Ford Focuksen hinnasto on julkaistu on tänään perjantaina 20.4.2018. Hinnasto sisältää ensimmäisenä Suomeen saapuvat mallit eli Trend, Titanium ja ST-Line 5-ovisella korimallilla. Moottoreina ovat useaan kertaan palkittu 1.0 EcoBoost 100 hv ja 125 hv M6-vaihteistolla sekä 1.5 TDCi EcoBlue 120 hv M6 ja A8-vaihteistoilla. Malliston hinnat alkavat 22 001,43 eurosta (1.0 EcoBoost 100 hv M6 Trend 5-ovinen)

Täysin uuden Ford Focuksen vakiovarustelu on ylellisempi kuin koskaan. Kaikkien mallien vakiovarusteluun kuuluu aina suomenkielinen SYNC3 -tietoviihdejärjestelmä 8 tuuman kosketusvärinäytöllä ja navigointijärjestelmällä. Turvallisuusvarusteluun kuuluvat kaistanpitoavustin, törmäyksenestoavustin, älykäs nopeusavustin ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä.

Täysin uusi Ford Focus Trend on erittäin kattavasti varusteltu. Vakiovarusteisiin kuuluvat mm. parkkitutkat eteen ja taakse, vakionopeudensäädin, 16 tuuman kevytmetallivanteet sekä dieselmalleihin polttoainekäyttöinen lisälämmitin ajastintoiminnolla.

Titanium-mallien huipputason vakiovarusteluun kuuluvat Trend-vakiovarusteiden lisäksi mm. avaimeton keskuslukitus ja käynnistys, lämmitettävä tuulilasi, FordPass Connect -modeemi sekä kaksoisautomaattinen ilmastointi.

Urheilullista tyyliä tarjoavien ST-Line-mallien vakiovarusteina ovat Trend-vakiovarusteiden lisäksi mm. Ford Power avaimeton käynnistys, ST-Line-korinmuotoilusarja, 17 tuuman kevytmetallivanteet sekä FordPass Connect -modeemi.

Suomen hinnastoa ja mallistoa täydennetään myöhemmin kevään aikana