Lohjan Autopalvelu Oy:n toimitusjohtaja Keijo Väisäsen ajatuksena on tarjota asiakkaille mahdollisimman helppo tapa ostaa ja vaihtaa auto. Apunaan hänellä ovat automyynnissä oman perheen jäsenet Tanja Väisänen ja lapset Riku ja Suvi Väisänen ja Panu Risti

Uudenlaisia palveluita autonomistajille Lohjan Autopalvelu Oy:stä

Paikallisuus on perheyritykselle tärkeätä, mutta se ei tarkoita, etteikö jokainen asiakas olisi tervetullut.
– Meille saapuu asiakkaita ympäri Suomea ja monet meiltä joskus ostaneet ja muualle muuttaneet yhä ostavat meiltä uuden autonsa, kertoo autotalon toimitusjohtaja Keijo Väisänen.
– Toimintavuosiemme aikana olen huomannut, että asiakas haluaa mahdollisimman helpon tavan ostaa tai vaihtaa auto. Lisäksi pidemmän aikaa on ollut trendinä ostaa myös kaikki palvelut samasta paikasta.

Uusi auto entistä helpommmin

Oma auto on usemmalle meistä yksi elämän suurimmista kulueristä, ja siksi sen hankintaa mietitään kauan.
– Me haluamme tehdä uuden auton ostamisen asiakkaillemme entistä helpommaksi mahdollistamalla auton vaihtamisen uuteen vaikka joka vuosi, aloittaa Väisänen.
– Meiltä asiakas saa juuri omaan kuukausibudjettiinsa sopivan uuden auton vaikka yhden, kahden tai kolmen vuoden sopimuksella. Sopimus räätälöidään täysin asiakaskohtaisesti sisältäen auton kuukausittaisen maksuerän sekä tarvittavat huollot ja renkaat.
– Kuukausimaksun jälkeen asiakkaan ei tarvitse kuin maksaa polttoaineesta ja käyttövero, muuten kaikki auton käyttökulut vakuutuksineen, renkaineen kuuluu kuukausimaksuun.
Mikä sopimuksesta tekee uudenlaisen on mahdollisuus vaihtaa uusi auto taas vuoden tai parin päästä uuteen – kaikki saman autotalon katon alla.
– Jotkut pelkäävät uuden auton ylimääräisiä kuluja kuten huoltoja ja rengaskuluja, mutta tällä sopimusmallilla niitä yllätyskuluja ei tule. Lisäksi ostamme asiakkaan vanhan auton pois, joten siitäkään ei tarvitse kantaa huolta, jatkaa Väisänen.

Uudenlaisia palveluita autonomistajille Lohjan Autopalvelu Oy:stä

Panu keskustelemassa tutun asiakkaan kanssa uudesta mahdollisesta Suzukista.

Kaikki palvelut saman katon alta

Lohja Autopalvelu toimii niin uusien autojen merkkiedustajana Kian, Suzukin ja Isuzun kanssa kuin myy myös käytettyjä autoja.
Automyynnin lisäksi tiloissa on myös merkkikorjaamo sekä rengashotelli, joka toimii Rengasmarketin brändillä.
– Joitakin vuosia sitten meillä oli pelkkä automyynti, mutta huomasimme, että tällainen laaja palvelupaketti sopii nykyautoilijalle paremmin kuin hyvin.

Uudenlaisia palveluita autonomistajille Lohjan Autopalvelu Oy:stä

Huoltopäällikkö Jyri Rodas esittelee suoraan Saksasta saatavia Suzukin erikoisvanteita.

Korjaamopalvelut omasta takaa

Oma korjaamo on hyvä sekä vaihtoautojen korjauksien suhteen kuin myös omien merkkien merkkihuoltojen suhteen.
– Merkkihuollossa ajallaan huollettu auto varmistaa auton maksimaalisen arvonsäilyvyyden, mitä tulee auton huoltamiseen. Eikä meidän merkkikorjaamomme ole välttämättä yhtään hintavampi kuin ketjujen ulkopuolinen korjaamo, päinvastoin, me voimme olla jopa edullisempi, kertoo huoltopäällikkö Jyri Rodas.
Jyri kertoo myös, mitä hyötyä siitä on, että myy uusia autoja niin hyvin kuin Autopalvelun myyjät tekevät.
– Me olemme saaneet hyvät yhteydet Saksaan vannetoimittajille ja saaamme sieltä esimerkiksi Suzukin spesiaalivanteet suoraan omaan varastoomme.
– Huoltopalvelumme kattavat kaikki kausihuollot ja suuremmatkin huollot ja korjaukset, mitä autosi saattaa kaivata. Nykyäänhän monet uuden auton kausihuolloista on pitkälti öljyjen vaihtoa, suodattimien vaihtoa ja muun auton tarkistamista. Monet osat kestävät nykyään todella pitkään, kunhan autoa vain huolletaan huoltokirjan ja -ohjeen mukaisesti.

Uudenlaisia palveluita autonomistajille Lohjan Autopalvelu Oy:stä

Juha Waner vastaa Autopalvelun rengashotelli toiminnasta Rengasmarketin brändin alaisuudessa.

Rengashotellien käyttäjämäärät lisääntyvät

Yksi todellinen syy rengashotellien kasvuun on ollut kiinteistöjen paloturvallisuus pykälät – autonrenkaita ei saa enää säilyttää talojen häkkikellareissa ja sitä kautta niille on alettu hakea asiallisempia säilytystapoa.
– Meillä asiakas saa kausisäilytyksen mukana myös palvelua. Renkaat ja vanteet pestään ja säilytetään oikein ja luotettavasti. Varasto on myös vakuutettu, joten renkaasi ovat turvassa.
– Rengashotelli on hinnoiteltu 89€/kausi ja se sisältää edellä mainittujen palveluiden lisäksi myös renkaanvaihtotyöt kauden vaihtuessa, kertoo Juha Waher Lohjan Autopalvelun Rengasmarketista. Juha vastaa rengashotellin toimivuudesta ja palveluista.
-Monellakaan asiakkaalla ei ole kotonaan mitään sopivaa sijoituspaikkaa ja niillä joilla sellainen on, niin monet arvostavat renkaanvaihdon helppoutta ja varmuutta. Me kyllä sanomme, mikäli renkaat ovat jo sellaisessa kunnossa, että ne pitää vaihtaa. Meiltä löytyy niin tavalliset kuin vähän erikoisemmatkin autonrenkaat tarpeeseen kuin tarpeeseen ja aina asiakkaan toiveiden mukaisesti asennettuna.

Paikallinen perheyritys

Uudenlaisia palveluita autonomistajille Lohjan Autopalvelu Oy:stä

Lohjan Autopalvelu on vuonna 2009 perustettu perheyritys.
Keijo teki pitkän uran automyynnin parissa vieraan palveluksessa, joten siirtyminen yrittäjäksi autoalalle tuntui mukavalta vaihtoehdolta.
Suzuki ja Isuzu ovat olleet Autopalvelusssa alusta lähtien uusina merkkeinä, Kia tuli mukaan lokakuussa 2010.
Yritys on kasvanut monilta osin vuosien mittaan. Nykyään saman katon alta löytyvät myös merkkihuolto ja rengasmyynti.
Lohjan Autopalvelu on palkittu vuosina 2009-2016 Suzukin vuoden suunnannäyttäjänä, kahdeksan kertaa peräkkäin!
– Meille henkilökohtainen ja iloinen palvelu on sydämen asia. Haluamme että jokainen asiakas tuntee olonsa tervetulleeksi. Meillä on tekemisen meininki, kertoo Keijo.

Tervetuloa!

Lohjan Autopalvelu Oy

Sairaalatie 2
08200 Lohja
[email protected]

Automyynti:
ma-pe: 09.00-17.30
la: 10:00 – 14:00
Kesä-heinäkuun lauantait olemme suljettu
(puhelimeen vastaamme
kuitenkin)

Huolto ja varaosat
ma-pe: 07.30-16.30

www.lohjanautopalvelu.fi