Aika laittaa kesäauto talviteloille? Kausisäilytysaine estää bensiinin vanhenemisen

Syksyn sateiden ja viilenevien ilmojen saapuessa on tullut aika laittaa kesämökit, veneet ja kesäautot jälleen talviunille. Bensiinikäyttöisten ruohonleikkureiden, moottorisahojen, mönkijöiden ja ajoneuvojen talvisäilytys aiheuttaa kuitenkin monelle päänvaivaa; pitääkö kaikkien vekottimien tankit tyhjentää vai olisiko muita keinoja estää polttoaineen vanhentuminen tankkiin?

LIQUI MOLY Bensiinin kausisäilytysaine varastoi ja suojaa polttoainetta

Lisäämällä LIQUI MOLY -kausisäilytysainetta tankkiin bensiinin sekaan suojaat tankkiin jäänyttä polttoainetta vanhentumiselta ja hapettumiselta. Lisäaine säilyttää bensiinin ominaisuudet kausisäilytyksen ajan ja estää korroosiota koko polttoainejärjestelmässä.

Käyttämällä kausisäilytysainetta varmistat, että moottoripyörän tai kesäautosi polttoaine pysyy ”tuoreena” ja moottorit käynnistyvät ongelmitta myös pidemmän seisomisen jäljiltä. LIQUI MOLY -lisäaine on siis kätevä ja toimiva vaihtoehto sille, että tyhjentäisit kaikki tankit talven tullen. Ajoneuvot, ruohonleikkurit ja sahat on siten myös helpompi ottaa uudelleen käyttöön, kun kesäkausi taas alkaa.

Käyttöohjeet

LIQUI MOLY -kausisäilytysaine soveltuu kaikille bensiinikäyttöisille 2- ja 4-tahtimoottoreille. Kausisäilytyksen lisäksi aine sopii myös jatkuvaan käyttöön harvoin käytetyissä moottoreissa. Säilytysaine pidentää bensiinin säilyvyyttä noin yhteen vuoteen.

Lisää säilytysainetta bensiinin sekaan tankkiin ja pidä moottoria käynnissä noin 10 minuuttia, jotta seos leviää koko järjestelmään. Sekoitussuhde on 25 millilitraa lisäainetta 20 litraan bensiiniä. Yksi pullo (250 ml) riittää siis 200 litraan polttoainetta.

 

Tuotenumero: LM-2817