Ferrari on valinnut Bridgestonen Run-Flat-renkaat vaihtoehdoksi 600-hevosvoimaiseen 2+2-paikkaiseen avourheiluautoonsa Ferrari Portofinoon. Bridgestone toimittaa Potenza S007 Run-Flat ‑renkaita Ferrarin Maranellon-tehtaalle kokoina 245/35ZRF20 (91Y) ja 285/35ZRF20 (100Y) asiakkaille, jotka ovat tilanneet autonsa näillä renkailla.

Ferrarin valinta Portofino-avourheiluautoon on Bridgestone

Bridgestonen erittäin korkean suorituskyvyn (UHP) Potenza S007 Run-Flat -rengas vastaa Portofinon urheilullisiin ajo-ominaisuuksiin innovatiivisilla materiaaleilla ja teknologioilla, jotka kestävät suuret G-voimat kaarteissa ja takaavat kestävyyden suurilla nopeuksilla. Epäsymmetrinen pintakuvio, jossa on leveät ja erityisen jäykät olka-alueen kuviopalat, takaa tarkan ja tunnokkaan ohjaustuntuman sekä erinomaisen pidon kuivilla ajoalustoilla. Leveät pitkittäisurat poistavat puolestaan tehokkaasti vettä renkaan alta varmistaen hyvän pidon myös märällä kelillä. Bridgestonen Run-Flat-teknologian ansiosta kuljettaja voi hallita autoaan rengasrikon jälkeenkin ja jatkaa matkaa jopa 80 kilometrin verran korkeintaan 80 kilometrin tuntinopeudella paikkaan, jossa renkaan voi korjata tai vaihtaa turvallisesti.

Ferrari Portofinon tarjoama täydellinen yhdistelmä urheilullisuutta ja matkustusmukavuutta asettaa rengasvalmistajille melkoisia haasteita. Bridgestone on ylpeä päästessään toimittamaan Japanissa kehitetyt, testatut ja valmistetut uuden sukupolven Run-Flat-renkaat tähän ainutlaatuisen avoautoon”, toteaa Bridgestone EMEAn ensiasennustuotteista vastaava johtaja Christophe De Valroger.

Bridgestone on kehittänyt renkaita Ferrarille ja toimittanut ensiasennusrenkaita Maranellossa valmistettuihin autoihin vuodesta 1990, Ferrari 348 -mallista, lähtien. Potenza S007 on jo vaihtoehtoinen ensiasennusrengas Ferrarin 8-sylinterisissä 488 GTB- ja Spider-urheiluautoissa. Bridgestone toimitti lisäksi Potenza F1 ‑kilparenkaita Scuderia Ferrari ‑tallille vuosina 1999–2010, jona aikana Scuderia Ferrari voitti Formula 1 ‑sarjassa kahdeksan valmistajien maailmanmestaruutta ja seitsemän kuljettajien maailmanmestaruutta