Suomalainen GP3-kuljettaja Simo Laaksonen ja AVARN Security ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyön kautta AVARN Security tulee näkymään Simo Laaksosen varusteissa ja vastaavasti Simo osallistuu AVARN Securityn asiakastilaisuuksiin sekä henkilökunnan tapahtumiin.

GP3-kuljettaja Simo Laaksonen ja AVARN Security yhteistyöhön

– Me AVARN Securityllä olemme ylpeitä, että voimme olla mukana tukemassa nuorta lahjakasta urheilijaa. Tulee olemaan jännittävää seurata Simon matkaa tällä ensimmäisellä kaudella GP3-sarjassa, kun vastassa on kuuluisia nimiä, kuten Alesi ja Piquet. On aina hienoa nähdä nuorten lupausten menestyvän maailmalla ja omalla urallaan, kertoo AVARN Securityn toimitusjohtaja Juha Murtopuro.

Simo Laaksonen on yksi tämän hetken kuumista kotimaisista formulalupauksista. Laaksonen ajoi viime kaudella Open F3-sarjaa ja nousee tälle kaudelle GP3-sarjaan, josta on vain yksi väliporras, F2-sarja, ennen Formula 1-luokkaa.

– On todella hienoa saada AVARN Security osaksi kumppaniverkostoani! Yhteinen sävel löytyi nopeasti, varsinkin kun meillä molemmilla on sama tavoite: olla oman alansa paras. Lisäksi pidän AVARN Securityn tavasta pitää henkilökunnastaan hyvää huolta. Osaan heistä jo tutustuinkin Barcelonan viimeisissä testeissä, jossa heitä oli paikanpäällä kahdeksan hengen ryhmä, kertoo Simo Laaksonen.