Suuren suosion saavuttaneesta SONAX XTREME Vannepesusta on nyt saatavilla myös uusi, reilumman kokoinen 750 millilitran suihkepullo. Uusi, parannettu koostumus, 50 % riittoisampi pakkaus, sama erinomainen lopputulos.

SONAX XTREME Vannepesu puhdistaa vanteet hellävaraisesti

Happoja sisältävät pesuaineet saattavat aiheuttaa metalliosien korroosiota ja syöpymistä, joten on erittäin suositeltavaa käyttää hapotonta vanteiden pesuainetta. SONAX XTREME vannepesuaine ei sisällä happoja, joten se puhdistaa vanteet hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Vannepesu sopii kaikenlaisille vanteille ja se irrottaa tehokkaasti myös kaikkein pinttyneimmänkin lian kuten jarrupölyn, öljyn ja kumijäämät.

SONAX Vannepesun käyttö on yksinkertaista; suihkuta ainetta kuiville tai hieman kosteille vanteille ja anna vaikuttaa niin kauan, että väri muuttuu violetiksi. Riippuen vanteiden likaisuudesta, sopiva aika on yleensä noin 3-5 minuuttia. Huuhtele lopuksi voimakkaalla vesisuihkulla tai painepesurilla.

Pinttyneisiin ja hankalapääsyisiin kohtiin on suositeltavaa käyttää apuvälineenä SONAX Vanneharjaa, jonka pehmeä pää ei vahingoita vanteita, vaikka likaa hankaisi voimakkaamminkin.

Kestosuosikki SONAX Vannepesu nyt myös suuremmassa pakkauskoossa

Tuotenumerot:

SONAX XTREME Vannepesu 750 ml: SO 230 400

SONAX Vanneharja Ultra-soft: SO 417 741