Land Rover syventää näkyvyyttään ratsastajayhteisöissä solmimalla yhteistyön Suomen Ratsastajainliiton kanssa.

Land Rover on hienostunut, kyvykäs ja henkii ainutlaatuista modernia brittiläistä muotoilua. Maailman johtavan SUV –valmistajan ajoneuvoilla liikutaan itsevarmuudella ja tyylillä.

Suomen Ratsastajainliitto on noin 47 000 jäsenen, 500 jäsenseuran ja 400 jäsentallin muodostama yhteisö, jonka tavoitteena on edistää ratsastusta eri lajien muodossa sekä koko hevostalouden kehitystä Suomessa. Lajia harrastaa Suomessa noin 160 000 henkilöä.

Land Rover ja Suomen Ratsastajainliitto yhteistyöhön

Land Roverin ytimessä on aina modernin tyylikkään ulkoasun lisäksi kyvykkyys ja käytännöllisyys., kertoo Land Rover Senior Brand Manager Jukka Kortelainen. Yhteistyömme tukee Land Roverin käyttäjille ominaista aktiivista elämäntapaa, jossa ollaan usein harrastusten ja perheen parissa. Land Rover on jo Helsinki Horse Show:n monivuotinen pääyhteistyökumppani ja yhteistyö Suomen Ratsastajainliiton kanssa oli luonteva jatkumo.

Hevoset ja ratsastus ovat aina olleet osa Land Roveria. Olemme iloisia, että voimme aloittaa yhteistyön merkin kanssa, jonka monipuolinen ja laajentunut mallisto sopii hyvin hevosyhteisölle. Ratsastava yhteisö tarvitsee harrastus- ja kilpailutoiminnassa autoja, joilla voidaan vaivattomasti liikkua hevosia vetäen myös haasteellisissa olosuhteissa, toteaa Suomen Ratsastajainliiton toimitusjohtaja Pekka Törmälä

Land Rover tekee yhteistyötä myös Yliopistollisen eläinsairaalan kanssa, mahdollistamassa Hevossairaalan ammattilaisten liikkumista vaativissa ympärivuorokautisissa työtehtävissä.    

Land Rover ja Suomen Ratsastajainliitto yhteistyöhön

Suomen Ratsastajainliitto, Finlands Ryttarförbund rf, kuuluu Suomen kymmenen suurimman urheilu- ja lajiliiton joukkoon. Liiton tarkoituksena on ratsastuksen edistäminen Suomessa kuntoliikuntana, kuntoutusmuotona ja kilpaurheiluna. Kansainvälisen Ratsastajainliiton, FEIn jäsenenä, liitto mahdollistaa jäsentensä kansainvälisen kilpailutoiminnan. 

Land Roverin valikoimaan kuuluu tällä hetkellä yhteensä 6 nelivetoista premium mallisarjaa. Plug-in hybrid versiot Range Rover Sport ja Range Rover malleista ovat erittäin kysyttyjä segmenteissään. Huhtikuussa 2019 Suomen markkinoille saapuvan toisen sukupolven Range Rover Evoquen kaikki bensiini- ja dieselversiot ovat nelivetoisia MHEV kevythybridejä. Vuodesta 2020 alkaen kaikki uudet Jaguar Land Rover mallit tarjoavat sähköistetyn vaihtoehdon, jolloin asiakkaamme voivat valita enemmän. Otamme käyttöön sähköistettyjen voimanlähteiden valikoiman koko mallistossamme, joka kattaa täyssähköiset, plug-in hybridit ja kevythybridit sekä tarjoaa edelleen uusimpia diesel- ja bensiinimoottoreita.