Nyt jo toista kertaa Auto-tapahtuma tuo uudet autot Messukeskukseen Helsinkiin. Tapahtuma on myynti- ja koeajotapahtuma, jossa koeajojen lisäksi voi tutustua uutuuksiin osastoilla. Tänä vuonna koeajossa on lähes 200 uutta autoa. Koeajossa olevien sähköautojen lukumäärä on triplaantunut kahdessa vuodessa ja nyt pääsee koeajamaan lähes 30 vaihtoehtoista energiaa hyödyntävää ajoneuvoa. Auto 2018 järjestetään perjantaista sunnuntaihin 9. – 11.11.2018 Messukeskuksessa.

Auto 2018 -tapahtumassa koeajossa lähes 200 uutta autoa

Auto 2018 -tapahtumaan osallistuvat suuret merkit ja kiinnostavimmat uutuusmallit. Mukana tapahtumassa ovat muun muassa Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroën, Dacia, DS, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Lotus, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat,  Suzuki, Skoda, SsangYong, Toyota ja Volkswagen. Lisäksi esillä on joukko muidenkin merkkien urheilu- ja erikoisautoja.

Ladattavat  hybridit kiinnostivat jo kaksi vuotta sitten. Nyt tulevassa marraskuun tapahtumassa trendinä tulee aivan varmasti olemaan vaihtoehtoista energiaa hyödyntävien ajoneuvojen koeajaminen. Täyssähköautojen ja pistokehybridisähköautojen lisäksi koeajossa on myös kaasuautoja kertoo Autotuojat ja -teollisuus ry:n toimitusjohtaja Tero Kallio.  Koeajamalla autoja, saa hyvän tuntuman erilaisiin autoihin ja vaihtoehtojen vertailu on helppoa. Autoilun megatapahtumassa on autojen lisäksi paljon muuta autoiluun liittyvää ja tarjolla viihdyttävää ohjelmaa.

Koeajoon tulevat autot julkaistaan tapahtuman verkkosivuilla lokakuussa.

Messukeskus järjestää Auto 2018 -tapahtuman yhteistyössä Autotuojat ja -teollisuus ry:n kanssa. Tapahtuman yhteydessä on 9.11. Auto- ja Liikennegaala, jonka järjestävät Autotuojat ja -teollisuus ja Event Management Group yhteistyössä Auto- ja liikennetoimittajat ry:n ja Messukeskuksen kanssa. Vuoden Auto Suomessa -finalistit esitellään Auto 2018 -tapahtumassa perjantaina ja voittajat viikonlopun aikana.

Auto 2018 on avoinna perjantaina 9.11. klo 10-20 sekä lauantaina ja sunnuntaina 10. – 11.11. klo 10-18.
Liput messuille voi ostaa edullisemmin ennakkoon verkkokaupasta http://shop.messukeskus.com