Vuoden 2019 tammikuussa Suomen markkinoille saatiin täysin uudistunut, radikaali PEUGEOT 508 sedan. Jo ennen sedanin markkinoille tuloa syksyn 2018 Pariisin autonäyttelyssä esiteltiin ensimmäisen kerran coupémaisen sedanin rinnalla uusi hätkähdyttävän tyylikäs farmari-versio, PEUGEOT 508 SW. Nyt farmariversiolle on julkaistu Suomen ennakkohinnat, alkaen 32 446 €.

Muotoilultaan rohkea

PEUGEOT 508 SW farmari on saanut ennakkohinnat

Uusi PEUGEOT 508 SW rikkoo perinteitä vahvasti kilpaillulla D-segmentin markkinalla. Se on muotoilulta silmiä hivelevä ja uudessa PEUGEOT 508 SW:ssä yhdistyvät onnistuneesti niin urheilullinen eleganssi kuin käytännöllisyys sekä tilavuus, avaruus ja takatilan käytettävyys (530 – 1780 l). Uuden PEUGEOT 508 SW:n erinomainen ajettavuus sekä jousitus yhdessä tekevät ajosta vaikuttavan kokemuksen.

Edeltäjästään merkittävästi uusiutunut ja kilpailijoista erottuva uusi PEUGEOT 508 SW vaikuttaa mataluutensa ja dynaamisten korinlinjojensa ansiosta suorastaan hätkähdyttävältä. Pienen kääntösäteen ansiosta autolla on nautinnollista ajaa niin kaupungissa kuin maantiellä. Matkustajille on tarjolla hyvät tilat ja isokokoinen tavaratila on vaivattomasti käytettävissä. Kuljettajaa ympäröi viimeisimmän sukupolven PEUGEOT i-Cockpit® -ohjaamo.

Auton tyyliin hienosti integroiduilla kattokaiteilla varustettu 508 SW on lähes yhtä matala kuin uusi 508 Sedan. Korkeutta sillä on vain 1.42 m – lähes 6 cm vähemmän kuin edeltäjällään. Pituutta uudella 508 SW:lla on 4.78 m – vain 3 cm enemmän kuin uudella 508 Sedanilla ja 5 cm vähemmän kuin edeltäjällään. Rohkea uusi PEUGEOT 508 SW on suunniteltu aerodynamiikan ehdoin. Se on linjakas ja pehmeästi muotoiltu mutta samaan aikaan silmiinpistävän dynaaminen. Muotoilua korostavat kehyksettömät ovet.

Kaikki viimeisimmät ajoavustinjärjestelmät

Uudesta PEUGEOT 508 SW:stä löytyvät kaikki viimeisimmän sukupolven ajoavustinjärjestelmät, kuten Night Vision –pimeänäköjärjestelmä, aktiivinen vakionopeudensäädin Stop & Go –toiminnolla, kaista-avustin, joka noudattaa kuljettajan kaistavalintoja, Park Assist –pysäköintiavustin, Full LED -ajovalot ja staattiset kaarreajovalot. ARS-takavalot mukautuvat valomäärän mukaan.
 

Lisäksi uusi PEUGEOT 508 SW on varustettu mm. uusimman sukupolven hätäjarrutusjärjestelmällä, aktiivisella kaistavaroittimella, kuljettajan vireystilan valvonnalla, automaattisilla High Beam -valoilla, nopeusrajoitusten valvontajärjestelmällä, laajennetulla liikennemerkkien havainnointijärjestelmällä sekä aktiivisella kuolleen kulman varoittimella. Näiden oheen on saatavana runsas määrä nykyaikaisia älypuhelimen autoon yhdistäviä varusteita.

PEUGEOT 508 SW ennakkohinnat

PEUGEOT 508 SW farmari on saanut ennakkohinnat

Uusi PEUGEOT 508 SW saapuu kesän lopulla Suomeen ensin tehokkaina ja taloudellisina bensiini- sekä dieselmoottoriversioina, joiden hinnat on julkaistu tänään. Autoverolliset kokonaishinnat alkavat 32 446 € :sta (Peugeot 508 SW Active BlueHDi 130). Jo Active –varustetasossa vakiovarusteet pitävät sisällään aktiivisen konepellin, kuljettajan taukohälyttimen, Peugeot Connect -hätäpuhelun ja tiepalvelukutsun, vakionopeuden säätimen ja nopeudenrajoittimen, aktiivisen hätäjarrutusjärjestelmän, kaistavahdin ja -avustimen, nopeusrajoitusliikennemerkkien tunnistuksen, kehyksettömät ovet, sadetunnistimen, automaattisesti himmentyvän sisäpeilin, LED-sisävalaistuksen, automaattisen kaksialueilmastoinnin, pysäköintitutkan takana, digitaalisen mittariston, sähkötoimisesti koria vasten taittuvat ulkopeilit sekä MirrorScreen -toiminnon.

Täydellinen hinnasto varustelistauksin on luettavissa TÄSTÄ.

Vuoden 2019 loppupuolella mallisto laajenee tehokkaalla lataushybridillä, jonka toimintasäde täyssähköllä on 50 km (WLTP). Lataushybridiversiossa akku on sijoitettu toisen istuinrivin alle tavaratilan sekä takaistuimien tilan säilyttämiseksi, joten tiloissa ei tarvitse tehdä kompromissia.