Kuvassa 2019 Ford GT Heritage Edition legendaarisella Gulf Oil -värityksellä

Fordin henkilöautojen ensirekisteröinnit yli 10 %:n kasvussa

Fordin henkilöautojen ensirekisteröinnit tammi-elokuulta ovat 11,3 % korkeammat kuin samaan aikaan viime vuonna. Ford on tilastojen mukaan neljänneksi suosituin automerkki 7,5 %:n markkinaosuudella. Ford Fiesta oli viidenneksi rekisteröidyin malli elokuussa. Pakettiautoissa Ford on markkinajohtaja 24,2 %:n markkinaosuudella.

2019 Ford GT Heritage Edition julkistettiin Yhdysvalloissa

Ford juhlisti vuosina 1968 ja 1969 Le Mansin valloittaneen GT40-kilpurin 50-vuotispäivää julkistamalla uuden 2019 Ford GT Heritage Edition -mallin. Se on väritykseltään sama kuin moottoriurheilun kautta aikain tunnetuin väriyhdistelmä, oranssi ja vaaleansininen, jonka taustalta löytyy amerikkalainen Gulf Oil.

Linkki tiedotteeseen

Uuden Focuksen takapenkillä riittää tilaa

Kuinka moni etupenkillä matkustanut muistaa lasten potkineen penkkiä jaloillaan takapenkiltä? Tai pitkien lasten tuskastuneen matkustamiseen, kun jalat ovat kiinni etupenkissä? Uuden Focuksen takapenkillä on 5 senttimetriä enemmän tilaa polville ja 6 senttimetriä hartioille. Takapenkin keskimmäisen istuinpaikan kohdalla on tasainen lattia, mikä tekee keskipenkkiläisen matkustamisesta mukavampaa. Ja miksikö näillä asioilla on merkitystä? Siksi, että lapset voivat kasvaa vuodessa pituutta jopa 16 senttimetriä!

Linkki tiedotteeseen

Ford-kimppakyydillä töihin

Fordin kimppakyytipalvelu Chariot julkisti viime viikolla ensimmäiset reittinsä, jotka on räätälöity yritysten käyttöön helpottamaan työntekijöiden työmatkoja. Yksi reiteistä liikennöi Länsi-Lontoon alueella, lähellä Heathrow’n lentokenttää, josta kulkuyhteydet ovat ruuhka-aikoina erittäin hankalat. Kyydin voi tilata älypuhelimeen ladatulla sovelluksella, jolla voi myös seurata minibussin liikkumista reaaliajassa. Ford

Aiemmin tänä vuonna Lontoossa toimintansa aloittanut Chariot on minibussipalvelu, joka kuljettaa julkisen liikenteen tavoittamattomissa olevia ihmisiä paikkoihin, josta he voivat jatkaa matkaansa julkisilla kulkuvälineillä. Tavoitteena on vähentää liikenteen määrä ja siten sujuvoittaa kaikkien tielläliikkujien kulkemista.

Linkki tiedotteeseen

Drone-lennokki apuna moottoritehtaalla

Fordin Dagenhamin moottoritehtaalla Englannissa otettiin drone-lennokit käyttöön nopeuttamaan tehtaan laitteiden tarkastuksia. Tehtaalla ei enää näykään katonrajassa kiipeileviä työntekijöitä, vaan he ovat tukevasti lattialla ja tekevät tarkastukset sieltä käsin dronella. Työ, johon aiemmin saattoi kulua 12 tuntia, hoituu nyt 12 minuutissa! Tämä lisää työntekijöiden turvallisuutta, mutta tehostaa myös tuotantoa, sillä joidenkin tarkastusten ajaksi tuotanto piti aiemmin pysäyttää.

Linkki tiedotteeseen