SUOMESSA SYNTYNEEN TOYOTA GR YARIS -MALLIN TUOTANTO ON ALKANUT

Elokuun 26. päivä vuonna 2020 jää historiaan päivänä, jolloin ensimmäinen sarjavalmisteinen Toyota GR Yaris rullasi ulos tuotantolinjan päästä Motomachin tehtaalla Toyota Cityssä, Japanissa. Täysin uusi tuotantolinja on suunniteltu täysin GR Yaris -mallin tuotantoteknisiä vaatimuksia silmälläpitäen.

Lue juttu kokonaisuudessa loppuun citycar-sivun artikkelista.

Toyota Proace 4×4 -malli on nyt ennakkomyynnissä

Toyota Proace -pakettiautomallisto täydentyy nelivetoisella 4×4-malliversiolla. Etevä nelivetojärjestelmä kasvattaa maavaran lisäksi Proacen kykyä vastata kaikkiin tonniluokan pakettiautoille esitettäviin haasteisiin. Ennakkomyynti on nyt käynnissä ja ensimmäiset autot saapuvat Suomeen alkuvuodesta 2021.

Lue tämä juttu kokonaan loppuun tämän linkin kautta.

Ford Mustang – poni vai oikea ärjyvä menopeli

Ford Mustang jakaa mielipiteitä todella rajusti. Ulkopuolisin silmin välillä jopa ylirajusti, mutta niinhän se on aina kun suhtautuu asiaan kun asiaan tunteella. Samanlaisia tunneryöpsyjä tulee jalkapallo- ja jääkiekko yms otteluissa fanien ottaessa yhteen. Ulkopuolisin silmin nekin tuntuvat aivan älyttömiltä ylilyönneiltä, mutta me ihmiset olemme sellaisia. Mikä on sitten tuo pieni mutta pippurinen Ford Mustang?

Lue koko artikkeli loppuun classic wheelsin sivuston jutusta.

LIIKENNETURVALLISUUSVIIKKO: NÄE JA NÄY

Valtakunnallista koulujen liikenneturvallisuusviikkoa vietetään vuosittain viikolla 37. Tämän vuoden teemana on näe ja näy. Kuva: Liikenneturva.

Valtakunnallista liikenneturvallisuusviikkoa vietetään kouluissa jälleen 7.‑11.9.2020. Tämän vuoden teemana on näe ja näy liikenteessä. Liikenneturva muistuttaa myös kotiväkeä juttelemaan liikenneturvallisuudesta lasten kanssa.

Koulujen liikenneturvallisuusviikko alkaa tänään 7.9.2020. Liikenneturvallisuusviikon tavoitteena on innostaa opettajia, oppilaita ja opiskelijoita kaikilla kouluasteilla ottamaan syksyn teemaviikon aikana liikenneturvallisuusasiat käsittelyyn. 

Lue tämä juttu loppuun meidän sivuston artikkelista.