Kuukausihinnoittelun avulla Tokmannin Autopesun asiakkaat saavat uuden, helpon ja edullisen vaihtoehdon auton pesettämiseen myös Tampereen Lielahdessa. Yksittäispesujen rinnalle tuotu kuukausihinnoittelu on ollut saatavilla jo entuudestaan Tokmannin autopesulassa Turun Länsikeskuksen Tokmanni-myymälän yhteydessä.

Kuukausimaksullisen palvelun myötä jokaiselle autoilijalle löytyy mieleinen pesuvaihtoehto nyt myös Tokmannin Autopesussa Tampereen Lielahdessa, Tokmannin kauppapaikka- ja konseptijohtaja Harri Koponen kertoo.

– Monet autoilijat haluavat pitää autonsa aina puhtaana ja käyvät siksi autopesussa verrattain usein. Tällaisille autoilijoille Tokmannin Autopesun kuukausihintainen palvelu on erinomainen vaihtoehto, sillä se tulee yksittäispesuja edullisemmaksi.

Ostaminen ja palvelun käyttäminen sujuvat helposti

Tokmannin viime vuonna Tampereen Lielahteen ja Turun Länsikeskukseen avaamiin autopesuloihin voi ostaa yksittäispesuja ja kuukausitilauksia erittäin helposti. Tampereella Tokmannin Autopesuun yksittäispesuja ja kuukausitilauksia ostetaan verkkosivuston www.autopesupaikat.fi kautta. Turussa pesuja voi hankkia mobiililaitteella sovelluskaupasta löytyvällä EasyWash-sovelluksella. Yksittäispesuja myydään myös molempien autopesuloiden automaateissa sekä niiden naapurissa palvelevissa Tokmanni-myymälöissä.

Autopesujen ostamisen lisäksi myös auton ajaminen pesulaan on tehty äärimmäisen helpoksi erityisesti kuukausitilaajille, sillä Tokmannin Autopesu tunnistaa palveluun liitetyn auton automaattisesti rekisterinumeron perusteella. Myös maksutiedot ovat valmiiksi palvelussa, joten kuljettaja voi ajaa autonsa suoraan pesuun nousematta autosta.
 

Auton voi pesettää kätevästi kuukausihintaan nyt myös Tampereen Tokmannin Autopesussa – Kuukausihinnoittelu on ollut käytössä jo entuudestaan Turussa
Tokmanni avasi Tokmannin Autopesu -nimiset autopesulansa Turkuun ja Tampereelle viime vuonna. Harjattomia pesuja tarjoavat autopesulat ovat erittäin moderneja ja helppokäyttöisiä.

Kolme harjatonta ja edullista pesuvaihtoehtoa

Tokmannin Autopesun kolme tarjolla olevaa harjatonta, tehokasta korkeapainesuihkutekniikkaa hyödyntävää pesuohjelmaa on kehitetty erityisesti pohjoisen vaativiin olosuhteisiin soveltuviksi.

Peruspesu-ohjelma maksaa molemmilla paikkakunnilla 29, Vahapesu 36 ja Premiumpesu 42 euroa kuukaudessa. Yksittäispesuina hinnat ovat 12, 16 ja 19 euroa.

Pesettämisen ohella Tokmannin Autopesun asiakkaat voivat imuroida autonsa sekä tarkastaa autojen, polkupyörien ja muiden kulkuvälineiden renkaiden ilmanpaineet kätevästi.