Etenkin Etelä-Suomessa on ollut niin leutoa ja sateista, että monet liikenteessä pyörivät autot ovat todella likaisia. Viikonlopuksi on kuitenkin luvattu kuivaa ja jopa aurinkoista säätä eri puolille Suomea, joten monella autoilijalla on suunnitelmissa auton pesu. Kuraisten ja tiesuolalla tahriintuneiden ajoneuvojen puhdistus vaatii kuitenkin järeämmät aseet, ja avuksi kannattaa ottaa tehokas liuotinpesuaine.

SONAX Liuotinpesuaine tehoaa pinttyneeseen likaan

Auton pintaan jämähtäneet kura, tiesuola ja piki eivät välttämättä irtoa tavallisessa autopesussa ja auton kuivuttua huomaatkin, että likaiseksihan se silti jäi. Lisää autonpesurutiiniin SONAX Liuotinpesuaine, niin hankalakin lika irtoaa tehokkaasti.

SONAX Liuotinpesu on tehokas, litran suihkepullossa myytävä, petrolipohjainen pesuaine. Aine poistaa tehokkaasti asfalttipien, suolan ja muun vaikean lian ajoneuvoista sekä moottorin ja koneen osista. Liuotinpesu on emulgoiva, jolloin rasva ja öljy voidaan huuhdella pois vedellä. Tuotetta käytetään esipesuaineena ennen auton pesua ja se voidaan suihkuttaa joko kuivalle tai kostealle maalipinnalle.

Käyttöohje:

  1. Suihkuta SONAX Liuotinpesuainetta käsiteltäville pinnoille.
  2. Anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan.
  3. Käytä tarvittaessa sientä apuna lian irrottamiseen.
  4. Pese auto huolellisesti autoshampoolla.
  5. Huuhtele vedellä.
  6. Suojaa auton maalipinta käsittelyn jälkeen.

Huom! Varmista, ettei liuotinpesuaine pääse kuivahtamaan auton pintaan.

Lisävinkki auton talvipesuun!

Autopesulle viikonloppuna? Ota avuksi Liuotinpesuaine

Auton ovet jäätyvät pakkasella herkästi kiinni, mikäli ovien tiivisteiden väliin on jäänyt vähänkin kosteutta. Siksi onkin tärkeää kuivata ovien tiivisteet tarkasti pesun jälkeen. Huolellisen kuivauksen jälkeen tiivisteet kannattaa vielä käsitellä SONAX Kuminhoitoaineella.

SONAX Kuminhoitoaine hoitaa tiivisteitä pitäen ne joustavina ja pehmeinä. Kuminhoitoaineella varmistat, että auton ovet aukeavat helposti myös pesun jälkeisenä pakkasaamuna. Tuote on myös erittäin helppokäyttöinen: pakkaus istuu hyvin käteen ja pullon suuttimessa olevalla sienellä aineen levitys käy siististi ja nopeasti.

Ovien tiivisteet on suositeltavaa käsitellä aineella muutaman kerran talvikauden aikana sekä aina pesun jälkeen.

Tuotenumerot:

SONAX Liuotinpesuaine 1 l: SO 619 300

SONAX Kuminhoitoaine 100 ml: SO 340 100