R-kioski aloittaa yhteistyön Europcarin kanssa. Nyt ison tai pienen Ärräauton voi vuokrata kätevästi, vaikka viikoksi kerrallaan. 

R-kioski on tunnetusti palvelujen tavaratalo, ja matkalle aikovat saavat kioskilta niin matkaliput kuin vuokra-autonkin. R-kioski aloittaa yhteistyön Europcarin kanssa maaliskuun alussa.

– Meille on tärkeää palvella asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti, jotta arjen asiat sujuvat nopeasti ja helposti. Autoilu on keskeinen osa suomalaisten arkea sekä vapaa-aikaa, joten haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuksia myös tällä saralla. Palvelemme Ärrällä asiakkaita joustavasti tilanteen ja tarpeen mukaan ja siksi vuokra-autotkin sopivat erinomaisesti palvelutarjontaamme, kertoo R-kioskin kategoriapäällikkö Sanna Toijonen.

Europcar valikoitui yhteistyökumppaniksi sen tunnettuuden ja luotettavuuden takia. Europcarilla on myös monipuolinen valikoima erityyppisiä autoja, jotka sopivat isomman ja pienemmänkin porukan käyttöön. R-kioskeihin on tuotu helpot vuokrausvaihtoehdot ja asiakkaiden toiveisiin on vastattu tuomalla mahdollisuus vuokrata auto myös lyhyemmäksi aikaa. Nyt asiakas voi valita pienen tai ison Ärräauton käyttöön viikoksi. Varattavissa on lisäksi Europcar Kausiauto, mikäli autoa tarvitsee kuukaudeksi tai sitä pidemmäksi ajaksi. Viikkohinta pienessä Ärräautossa on 199 euroa ja isommassa autossa 229 euroa.

Autonvuokraus sujuu nopeasti ja turvallisesti kioskilla. Asiakas valitsee hänelle sopivimman auton sekä vuokrausajan ja maksaa vuokrauksen tilauksen yhteydessä. Auto on noudettavissa jopa seuraavana arkipäivänä Europcarin toimipisteestä.  

– Meille yhteistyön aloittaminen R-kioskin kanssa antaa mahdollisuuden tuoda palvelumme entistäkin lähemmäksi asiakkaita. R-kioskin laaja verkosto sekä laadukas asiakaspalvelu tukevat erinomaisesti omaa toimipisteverkostoamme. Yhteistyön ansiosta pystymme tavoittamaan uusia asiakasryhmiä sekä palvelemaan olemassa olevia asiakkaitamme entistäkin kattavammin, kertoo Europcar Suomen toimitusjohtaja Jussi Holopainen.