Mercedes-Benz Certified-takuuvaihtoautot ovat Euroopan laajuinen konsepti

Mercedes-Benz -maahantuojat useimmissa Euroopan maissa tarjoavat asiakkaille uuden auton vaihtoehdoksi maahantuojan sertifioiman tarkastuksen läpikäyneen ja takuun alaisen Mercedes-Benz -vaihtoauton. Suomessa Certified-takuuvaihtoautot ovat myynnissä Veho-liikkeissä.

Käytettyjen Mercedes-Benz – henkilöautojen kysyntä merkittävässä kasvussa

Käytettyjen Mercedes-Benz-henkilöautojen kysyntä on viime vuosina kasvanut merkittävästi. Yhtenä osoituksena on kasvanut käytettyjen autojen maahantuonti. Viime vuonna Suomeen tuotiin yli 9000 käytettyjä Mercedes-Benziä, joka edustaa yli viidenneksen osuutta viime vuoden aikana kaikista maahamme tuoduista käytetyistä autoista.

Taattu kilometrihistoria

Kahden vuoden ja 40 000 kilometrin mittainen Mercedes-Benz Certified- takuu myönnetään enintään kuuden vuoden ikäisiin autoihin, joilla on ajettu enintään 120 000 km. Maahantuojana Veho näkee kaikkien autojen huoltohistorian. Näin voidaan ennen takuun myöntämistä varmistaa vaihtoauton asianmukainen ja aukoton huoltohistoria sekä alkuperäisten huolto- ja varaosien käyttö myös aikaisempien huoltojen yhteydessä. Takuu poistaa käytetyn auton hankinnan riskit.

Huolenpitosopimus vaihtoautoon

Mercedes-Benz Certified- takuuvaihtoautoon on Suomessa mahdollisuus uuden auton tapaan hankkia huolenpitosopimus. Sopimuksen pituus voi vaihdella 12 – 36 kuukauden välillä ja sitä voidaan jatkaa jopa siihen saakka, kunnes auto täyttää 10 vuotta tai sillä on ajettu 200 000 kilometriä. Huolenpitosopimus kattaa auton määräaikaishuollot sekä korjaukset sopimusehtojen mukaisesti aidoilla varaosilla valtuutetussa huoltopisteessä suoritettuna. Näin huolenpitosopimus varmistaa, että mitään yllättäviä kuluja ei synny auton omistamisen aikana. Sopimukseen voidaan myös lisätä erilaisia lisäpalveluja kuten, sijaisauto tai rengaspalvelu. Huolenpitosopimuksella asiakas voi kätevästi maksaa korottomasti ja kuluttomasti auton käytön kustannuksia tasaerissä. Huolenpitosopimuksen kuukausiveloitus määräytyy auton mallin, iän ja vuotuisten ajokilometrien mukaan.

Mobilo-liikkuvuuspalvelu

Mobilo-liikkuvuuspalvelu on Mercedes-Benz-autoilijan turvana aina auton 30 ikävuoteen asti, kun auto huolletaan vuosittain valtuutetussa huoltopisteessä. Teknisen vian, kolarin, pienten hankaluuksien tai ilkivallan tapauksessa Mobilo-liikkuvuuspalvelu palvelee ja auttaa matkan jatkumisessa koko Euroopan alueella. Oli sitten kyseessä korjaus paikan päällä, vara-auto tai matkan jatkaminen kaikille matkustajille esimerkiksi lentokoneella. Jos asiakas mieluummin haluaa odottaa autoaan korjauksesta, hänelle tarjotaan mahdollisuus yöpymiseen hotellissa tai annetaan sijaisauto käyttöön korkeintaan kolmeksi vuorokaudeksi. Mobilo-palvelu toimii kaikkialla Euroopassa asiakkaan omalla äidinkielellä.

130 kohdan tarkistuslista

Kahdeksan mielenkiintoista tietoa Mercedes-Benz Certified-takuuvaihtoautoista

Autoon, jolle on myönnetty Mercedes-Benz Certified- takuu, on suoritettu 130 kohdan kattava tarkistus. Tarkistuksessa havaitut viat ja puutteet on korjattu ennen auton siirtämistä myyntiin. Tarkistuksen yhteydessä autoon on suoritettu viimeisimmät ohjelmistopäivitykset. Valtuutettu Mercedes-Benz-jälleenmyyjä myös tietää ja tuntee tarkalleen auton varusteet.

Vaihto-oikeus

Mercedes-Benz Certified-takuuvaihtoautoissa on 14 vrk / 1000 km vaihto-oikeus toiseen takuuvaihtoautoon samassa toimipisteessä.

Mercedes me-palvelut saatavilla

Kaikkiin Mercedes-Benz Certified-takuuvaihtoautoihin on saatavissa kaikki auton etähallintaan räätälöidyt Mercedes me-palvelut. Niitä ovat mm. auton polttoainemäärän, kulutuksen, kilometrimäärän ja ajettujen matkojen seuranta. Mercedes me-sovelluksen kautta hallitaan auton huoltomuistutuksia ja huoltovarauksia sekä lähetetään auton huoltoon ja ylläpitoon liittyviä tarjouksia.