Land Rover Suomi ja Suomen Punainen Risti ovat sopineet yhteistyöstä, jossa Land Rover luovuttaa kaksi ajoneuvoa Punaisen Ristin käyttöön. Erityisesti ajoneuvot ovat suunnattu vapaaehtoisvoimin tapahtuvan ruoka-avun toimittamiseen harvaan asutulle maaseudulle ja sen kelirikkoisille teille Päijät-Hämeen ja Hämeenlinnan SPR:n osastojen tueksi. Autot on varattu SPR:n operaatioon vähintään kuukauden ajaksi.

Land Rover liikuttaa Punaisen Ristin vapaaehtoisia koronaoperaatiossa

Näillä alueilla on sovittu kaupungin/kuntayhtymän kanssa, että Suomen Punainen Risti huolehtii ko. alueilla niiden ikäihmisten tai muiden avuntarvitsijoiden asiointipalvelusta (kauppakassi, apteekki), jotka ovat kaikkien muiden turvaverkkojen ulottumattomissa (ei omaisia tai sosiaalista verkostoa apuna). SPR:n paikallisosastot aloittavat toimintansa ensi viikosta alkaen.

Vapaaehtoiset voivat ilmoittautua oheisen Punaisen Ristin linkin kautta auttajaksi koronatilanteeseen https://www.punainenristi.fi/tule-mukaan

Koronaoperaatio Land Roverin kanssa keskittyy Hämeenlinnan ja Päijät-Hämeen alueille.

Punainen Risti ja Land Rover tekevät jatkuvaa maailmanlaajuista yhteistyötä. Sen tavoitteena on parantaa ihmisen elämää ja vahvistaa yhteisöjä.

Suomen Punaisella Ristillä ja Land Roverilla on useita aikaisempia yhteistyöprojekteja, kuten useiden vuosien pituinen terveys-, vesi- ja sanitaatio-ohjelma Tadzhikistanissa. Suomessa Land Rover mm. toimitti auton liikkuvan terveydenhoitoyksikön käyttöön vuoden 2015 tilanteessa.

Pidetään huolta toisistamme.